Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
HET KWALITEITSLABEL VOOR SCHOONHEIDSINSTITUTEN Bekroond voor vakmanschap, productkennis en sfeer. U bent op zoek naar een professioneel schoonheidsinstituut welk met zijn individuele welzijn-factor voor kwaliteit staat? De beste instituten hebben wij voor u met een kwaliteitslabel voor schoonheidsinstituten bekroond: de BABOR certificering! De certificeringen „BABOR GECERTIFICEERD INSTITUUT“ en „BABOR EXCELLENCE INSTITUUT“ zijn bijzondere onderscheidingen voor de BABOR schonheidsinstituuts-partners die van N.V. BABOR Cosmetics S.A. verleend worden.Alleen de schoonheidsinstituten die aan de hoge kwaliteitseisen van BABOR voldoen met betrekking tot de professionele competentie, het BABOR-assortiment en de sfeer krijgen de begeerde certificering.Niet iedere schoonheidsspecialiste krijgt dit label als symbool voor kwaliteit in haar schoonheidsinstituut. En dit om een goede reden...De basis van deze certificering is de competentie van de schoonheidspecialisten die met BABOR producten en toestellen werken en u volgens onze behandelings-methoden verwennen! Daarom nemen BABOR schoonheidsspecialisten met hun teams, als beauty experts, regelmatig aan BABOR trainingen deel. Wat betreft werkstoffen-kennis en HighTech, zijn de schoonheidsspecialisten heel goed opgeleid en voortdurend op de hoogte.De beauty-experts maken al uw schoonheidsdromen waar met het perfecte product-en behandelingsaanbod voor iedere huidbehoefte. Of effectieve anti-aging, huidproblemen of een verwennend time-out van de dag - in de gecertificeerde BABOR schoonheidsinstituten krijgt u altijd een goed advies. Top-instituten bieden u echte schoonheidsbelevenissen aan met een moderne en hygiënische sfeer die ontspanning met zichtbare resultaten verbindt. Door de persoonlijkheid van de eigenaressen en de schoonheitsspecialisten die deze schoonheidsinstituten leiden en er werken, gebeurt dit in verband met veel hart, liefde voor het beroep en plezier in de cosmetica.De certificatiecriteria in detail:
Cosmetische vakcompetentie = cosmetische opleiding, dermatologisch advies, bijscholing, professionele internetcommunicatie
Product know-how = BABOR kernassortiment, DOCTOR BABOR kernassortiment, luxe assortiment, cosmetische apparaten
Professionele sfeer = winkelruimte, cabines, hygiëne, merchandising
Voor meer informaties over de individuele criteria van de betreffende certificering, gelieve contact op te nemen met uw gecertificeerd BABOR schoonheidsinstituut!
De respectievelijke certificering door BABOR is telkens 2 jaar geldig.
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten