Charity EditionBij aankoop van de Precious Collection krijgt u een exclusief T-shirt van ons cadeauNature meets ScienceVerzeker je nu van onze beperkt verkrijgbare ampullen-introductiesetsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Crème
Een 24h verzorging is de ongecompliceerde verzorging voor het gezicht die 24 uur per dag kan worden aangebracht. De verzorgingscrèmes gaan in op de specifieke huidbehoeften, ze hydrateren voor lange tijd, beschermen de huid tegen negatieve milieu-invloeden en huid beschadigende zonnestraling en zorgen voor en elastisch soepele, jeugdig frisse huid.

 

Maskers
Maskers zijn de perfecte beauty-helpers voor een SOS-behandeling van de huid. Als intensieve verzorging zijn ze zo samengesteld dat ze een duidelijk hogere werkstofconcentratie bezitten dan crèmes en voor een bijzonder weldadige wellness-belevenis zorgen. Een masker kan men regelmatig toepassen of altijd juist op het moment als de huid een acuut verzorgingstekort vertoont.

 

Ampullen
Ampullen zijn de snelle mooimakers voor thuis. Pure power voor de meest uiteenlopende behoeften van de huid. De hooggeconcentreerde, afzonderlijk geproportioneerde werkstoffluids in luxueuze, glazen ampullen bieden een exclusieve verzorgingsbelevenis met onmiddellijk effect voor elk huidbeeld en elke huidtoestand. De ampullen overtuigen door hun voelbare en zichtbare werking en worden op basis van hun hygiënische, individuele verpakking zonder onnodige conserveringsstoffen geproduceerd. Door de ultralichte consistentie kunnen de werkstoffen sneller de huidbarrière passeren en hun werking in de diepere huidlagen ontvouwen.

 

Serum
Serums zijn zeer luchtige, goed intrekkende werkstofconcentraten die de hoogst mogelijke concentratie aan werkstoffen bieden. Als aanvullend verzorgingsproduct voor elk huidtype ondersteunen serums doelgericht in „bijzondere“ levenssituaties bij het herstel van specifieke huidbehoeften. Dankzij de bijzonder luchtige consistentie trekken ze snel in de huid en ontvouwen daar hun werking. Ze hebben in tegenstelling tot maskers niet alleen een onmiddellijk effect maar verzorgen de huid duurzaam met een gebundelde power aan verzorging. Serums moeten over het algemeen na de reiniging onder de verzorging worden aangebracht.

 

Oogcrème
De huid om de ogen is veelvoudig dunner dan de overige gezichtshuid. Collageen- en elastinevezels zijn minder dicht gerangschikt en het ontbreekt dit gedeelte aan onderhuids vetweefsel. Daarom kunnen invloeden van buitenaf en van binnenuit snel hun sporen achterlaten. Een oogverzorging dient ervoor het gevoelige deel perfect te verzorgen en te beschermen. Tegelijkertijd herstelt een oogcrème specifieke problemen zoals mimische rimpeltjes, kraaienpootjes, donkere kringen onder de ogen, wallen en zwellingen en laat het ooggebied er jeugdig fris en glad uitzien.