Charity EditionBij aankoop van de Precious Collection krijgt u een exclusief T-shirt van ons cadeauNature meets ScienceVerzeker je nu van onze beperkt verkrijgbare ampullen-introductiesetsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Hoe breek ik de glazen ampullen open?
De sleutel tot de schat aan werkstoffen is de bijzonder filigranen hals van de ampul. Deze is zo ontworpen dat er heel makkelijk kan worden opengebroken. Het beste gebruikt u daarbij een tissue of de ampullenopener die in elke verpakking is toegevoegd.


Wordt de ampul op dezelfde manier aangebracht als een crème?
Soortgelijk. De ampul wordt echter niet ingemasseerd maar in de huid „gedrukt“. Doe daarvoor de vloeistof in een holle hand en breng in porties met de vingertoppen aan. Tot slot drukt u met de platte hand zachtjes het concentraat in de huid.


Welke hoeveelheid moet men gebruiken?
Een ampul bevat altijd twee milliliter werkstofconcentraat. De werkstofsamenstelling is perfect afgestemd op een eenmalig gebruik voor gezicht, hals en decolleté. Wordt de ampul direct voor het aanbrengen opengebroken, dan zijn de werkstoffen altijd superfris.

Hoe vaak gebruik ik een ampul?
Ampullen zijn special agents die het beste als kuur worden gebruikt. In deze periode kunnen ze de verzorgingsdepots van de huid aanvullen.