Gezonde huidOntvang de beperkt verkrijgbare BABOR-pillendoos GRATIS bij uw aankoop!More Beauty, More GoldOnze 7-daagse Gold ampullenkuur voor regeneratie, stevigheid en gladheidEen frisse & soepele, gladde huidmet het Hyaluron Power-cadeau dat u krijgt bij een aankoopwaarde vanaf 80 EURMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Het geheim van de unieke werkzaamheid van onze BABOR ampullen ligt in de vervaardiging: de individuele receptuur van elke ampul is HET RESULTAAT VAN JARENLANG, INTENSIEF ONDERZOEK. Hooggeconcentreerde, natuurlijke hightech werkstoffen worden volgens streng cosmetische standaarden in een speciale, beschermde atmosfeer in de glazen flesjes gevuld.

Elke ampul bevat DE OPTIMALE WERKSTOFCONCENTRATIE.
Kwaliteit – made in Germany.
En blijft verzegeld totdat u deze opent.

7-DAAGSE KUUR
Met al één ampul geeft u uw huid een echte beauty-kick. Maar ook voor een uitgebreide beauty-toepassing zijn de werkstofampullen ideaal. Zo garandeert een 7-DAAGSE KUUR een duidelijk zichtbare en voelbare verzorgingsbelevenis.

KUUR VAN 3-4 WEKEN
En wanneer u uw huid een heel bijzondere luxe wilt gunnen, geniet u dan van een OPBOUWKUUR VAN 3-4 WEKEN die individueel wordt afgestemd op uw behoeften. Algemeen geldt: hoe langer de werkstofampullen worden gebruikt, des te intensiever het resultaat.

Verzorging die zich onmiddellijk kan laten zien