Hier kunt u niet alleen weer op adem komen, loslaten en nieuwe energie opdoen maar ook ervaren hoe zeer effectieve werkstoffen en nauwkeurig afgestemde behandelingstechnieken uw huid opnieuw tot leven wekken. Het beauty-programma wordt compleet afgestemd op uw individuele wensen en behoeften. De innovatieve BABOR treatments bieden daarbij een veelvoud aan toepassingen van weldadige wellness-componenten en in hun werkzaamheid onovertroffen huid en figuur verbeterende behandelingen.
Aan de hand van de onderstaande step by step toelichting ervaart u wat u bij een bezoek aan een BABOR schoonheidsinstituut of BABOR Beauty Spa staat te wachten.


Step 1: reiniging
Basis voor de prefecte schoonheidsverzorging is een optimale reiniging.
Dit is de basis voor een jeugdige, stralend mooie huid en daarom de eerste stap van een BABOR behandeling.

 

Step 2: professionele huidanalyse en -advies
Om de behandeling zoveel mogelijk effectief en tegemoetkomend aan de behoefte vorm te geven, wordt nu uw huid geanalyseerd.
Het beauty-programma wordt daarbij afgestemd op de individuele wensen van u en uw huid. De BABOR schoonheidsspecialiste staat u uitgebreid met advies ter zijde.

 

Step 3: activering van de huid & BABOR vitaliteitscheck
De activering van de huid vindt plaats door een typerend, zeer werkzaam voorbereidend masker van BABOR dat aansluit op de reiniging en het voor de huid mogelijk maakt om de volgende verzorgingsproducten en diens werkstoffen optimaal op te nemen. De BABOR vitaliteitscheck ondersteunt de huiddiagnose en helpt om vitale en niet vitale gebieden snel en eenduidig te identificeren en deze doelgericht te behandelen.

 

Step 4: BABOR kompressentechniek
Een wisselwerking van warm en koud! Elke BABOR reiniging, elk masker en elke peeling wordt met warme kompressen verwijderd en ter afsluiting wordt een koude kompres op de speciale BABOR manier afgerold.
Daarbij werken de BABOR afroltechniek en een stimulering van drukpunten kalmerend en ontspannend op de huid.

 

Step 5: BABOR Ampoule Concentrates FP aanbrengtechniek
De BABOR klassieker. De Ampoule Concentrates FP bieden hooggeconcentreerde, natuurlijke werkstoffen en overtuigen door hun voelbare en zichtbare werking. In het kader van de gezichtsbehandeling garanderen de fluids, gekozen naar de individuele behoeften naar de huid, het gewenste behandelingsresultaat en vormen de optimale start voor een kuur van een week thuis.

 

Step 6: BABOR massage
In 5 stappen naar stralende schoonheid en volmaakte balans met de BABOR Effective Touch Massage. Deze gezichtsmassage, gebaseerd op de meest uiteenlopende technieken van traditionele en moderne massagekunst, activeert de verschillende energiesystemen van lichaam en geest en biedt zodoende een holistische benadering in de behandeling. BABOR Effective Touch begint met een weldadige hoofdmassage en eindigt met de „Magic Eight“, 8 heel speciale acupressuurpunten, ingedeeld in 5 stappen. Door elke afzonderlijke stap worden in het lichaam en op de huid bepaalde processen in gang gezet. Zinvol op elkaar opgebouwd, treedt aan het einde van de 5e stap de gewenste massagewerking in: een jeugdig frisse, stralende teint en absolute ontspanning!


Step 7: masker
In de voorlaatste stap wordt een speciaal, op het huidtype afgestemd masker aangebracht. Na een inwerktijd van ca. 20 minuten vindt er door het voor de laatste keer afrollen van de koude kompres een zachte wekroep plaats.

 

Step 8: afsluitende verzorging
Aan het einde van de BABOR-behandeling wordt er altijd voor een bijzondere finish gezorgd, opdat het bereikte resultaat niet alleen langer behouden blijft maar ook optisch heel bijzonder tot zijn recht komt. De afsluitende verzorging bestaat uit een oogverzorging, een passende verzorgingscrème en een make-up afgestemd op het type.


Step 9: verzorgingsroutine
Opdat het mooie resultaat van de behandeling ook een effect op lange termijn heeft, is een dagelijkse verzorgingsroutine noodzakelijk. Individueel op uw huidbehoeften afgestemd, stelt uw schoonheidsspecialiste de voor u perfect geschikte BABOR producten voor thuis samen.

Instituut & SPA zoeken

Voer uw plaats in en verneem welk instituut of welke Spa bij u in de buurt is.