BABOR

Empowering Women

IK WIL ALLES. NU.

BABOR wil dat jij krijgt wat je wilt: het maximum aan een mooie huid. Voor extra schoonheid, extra zelfvertrouwen, extra zin in het leven.

BABOR

We geloven dat BABOR elke mens nog mooier kan maken en het zelfvertrouwen kan versterken.

We zijn ervan overtuigd dat een vrouw die zich mooi en goed in haar vel voelt, meer durft, positiever, actiever en gelukkiger is.

Op deze manier maken we het voor vrouwen mogelijk om de moed te hebben pretentieus, zelfbepalend en eisend te zijn. Niet alleen in de keuze van haar verzorging maar in het hele leven.

BABOR. ASK FOR MORE.

Wetenschap & onderzoek

Wetenschap & onderzoek

Precisieformules uit het BABOR laboratorium voor de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid

Precisieformules voor de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid

Wetenschap & onderzoek zijn onderdeel van het DNA van BABOR:

We onderzoeken zelf in onze vestigingsplaats van onze onderneming zodat elk product van het idee tot en met het afgevulde potje made in Germany is.

Interdisciplinaire wetenschapsteams en de samenwerking met gerenommeerde universiteiten alsook andere toonaangevende wetenschappelijke instellingen garanderen BABOR richtinggevende onderzoeksresultaten en werkstof-performance op het hoogste niveau.

Dit alles voor een werking die indruk maakt.

familiebedrijf

Wij zetten als derde generatie de mooiste familietraditie voort die er is: BABOR.

Het persoonlijke enthousiasme voor de schoonheid, voor werking en voor kwaliteit – is bij BABOR bij iedereen en overal te merken en is ook onze drijfveer. Met de effectiefste professionele huidverzorging made in Germany, gunnen we onze klanten uitstekende resultaten en een verwenbelevenis. Met een sterk team ontwikkelen wij daarom excellente producten, die geloofwaardig zijn – omdat ze bij BABOR een speciale herkomst hebben. Elk afzonderlijk product is een bewijs voor decennia aan expertise in het huidverzorgingsonderzoek. Maar wij denken niet alleen aan de schoonheid van morgen, maar ook aan het zakelijke succes van overmorgen. We handelen economisch duurzaam en langdurig, zakelijke kansen benutten we. We zijn vaak met onze medewerkers en klanten verbonden door een langdurige, persoonlijke samenwerking. Deze willen we graag behouden en verder uitbouwen alsook nieuwe partners vinden. Dit kenmerkt BABOR als familiebedrijf en het is onze taak en onze motivatie om de familietradities voort te zetten.

Dr. Martin Grablowitz & Isabel Bonacker

De BABOR partners

De BABOR partners

Ontdek de wereld van BABOR ook bij één van onze exclusieve partners en laat u zich ter plaatse verwennen met een onvergetelijke behandeling.

Over de hele wereld vindt u BABOR in exclusieve schoonheidsinstituten, Spa’s, hotels of in één van onze flagship stores.
Dompelt u zich onder in een wereld die ruimte en tijd laat vergeten. Een BABOR behandeling is een buitengewone belevenis, afgestemd op uw individuele behoeften.

Neem een time-out en geniet van een behandeling bij een schoonheidsspecialiste bij u in de buurt.

DUURZAAMHEID & VERANTWOORDING

We creëren duurzame en ressource besparende producten – met het grootste respect voor ons milieu.

Het milieu te beschermen is onderdeel van het Sustainability initiative van BABOR. Dit is niet aan een specifiek project verbonden maar altijd aanwezig – van de aanschaf van de grondstoffen tot en met het eindproduct.
Een interdisciplinair team dat zich bezighoudt met duurzaamheid, onderzoekt voortdurend processen en ontwikkelt mogelijkheden voor een nog duurzamer vervaardigingsproces. De focus ligt op de „groene productie“. Samen met de directie heeft dit speciale team net het doel bekendgemaakt om het gebruik van plastic in het bedrijf tot 2023 met 30% te verlagen.

ONS IDEAAL – ONZE WAARDEN

ONS IDEAAL – ONZE WAARDEN

SAMEN. GEPASSIONEERD. EXCELLENT. VOOR DE SCHOONHEID.

MISSIE – Wat doen we
Als pionier van de professionele huidverzorging brengen we innovatieve Präzisionsformules, producten en oplossingen door experts tot stand made in Germany. Hiermee maken we onze partners en klanten enthousiast – want we nemen schoonheid persoonlijk.

IDEAAL – Hoe doen we het
We vertrouwen op ons kunnen en zien in de dagelijkse uitdagingen kansen die we samen als team moedig aangaan.
Ons dagelijks met elkaar aanwezig zijn is gebaseerd op een door ons gezamenlijk ontwikkeld en geleefd begrip van waarden van eerlijkheid, respect en openheid. Een ieder neemt een stuk verantwoordelijkheid op zich en draagt gepassioneerd bij aan het succes. Als deel van een familiebedrijf denken we vandaag al aan morgen.

VISIE – Waar willen we heen
BABOR is een wetenschappelijke instantie voor innovatieve huidverzorging en voor het behoud van de schoonheid. Wereldwijd staan we voor de excellentie in product- en behandelingsresultaten.

INTERNATIONAL AWARDS

Onze onderscheidingen staan voor bijzondere producten, exclusieve toepassingen en innovatieve methoden.

Tenslotte mochten we meteen vijf prijzen bij de BEAUTY FORUM AWARDS 2018 in ontvangst nemen.
Dit is in de beauty branche niet eerder voorgekomen! In de categorieën Verzorgende Cosmetica, Apparatieve Cosmetica en Decoratieve Cosmetica gingen we met telkens de eerste plaats met de „Beauty Oscars“ naar huis. Bovendien ontvingen we twee innovatieprijzen.

GESCHIEDENIS

GESCHIEDENIS

We kijken terug op meer dan 60 jaar branche-expertise.

De revolutie van de schoonheid begon, toen Dr. Michael Babor in 1955 de tot op heden onovertroffen HY-Öl® ontwikkelde die tot één van de grondpijlers van de onderneming zou worden en vandaag de dag tot de bestsellers telt. Met de oprichting van Dr. Babor GmbH in Keulen viel een jaar later het startschot voor een nieuw tijdperk in de instituutscosmetica.

CARRIÈRE

Werken in opdracht van de schoonheid - uit volle overtuiging.

Nieuwe doelen aangaan. Op tijd starten. Met plezier bij de zaak zijn. Meer uit zichzelf willen halen. Persoonlijkheden die hier zichzelf terugvinden, zouden naar nieuwe uitdagingen moeten zoeken. Bij BABOR. Want hier krijgen ze alle kansen. Omdat we geloven in de kracht van duidelijke doelen. En omdat het succes ons hierin bevestigt. Geef actief vorm aan dit succes.