BABOR

BABOR

Pionier van de professionele huidverzorging

 • BABOR

  De kunst van nauwkeurige huidverzorging

  WETENSCHAP
  Alles begon in 1956 met een zwarte roos, het symbool van volmaakte schoonheid. Als pionier van de professionele huidverzorging verlegt BABOR sindsdien de grenzen in het huidverzorgingsonderzoek made in Germany. Tot op de dag van vandaag is het onze hartstochtelijke drang om het verlangen naar individuele schoonheid te vervullen.

  PRECISIE
  Onze precisieformules zijn gebaseerd op innovatieve werkstoffen en bereiken maximale, individuele resultaten in combinatie met de kennis over behandelingen van de BABOR schoonheidsspecialiste.

  WERKING
  Zo worden de meest innovatieve werkstoffen en methoden perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor buitengewone resultaten met een bijzondere luxeverwenbelevenis.

  Wetenschap & onderzoek

  Wetenschap & onderzoek

  Precisieformules uit het BABOR laboratorium voor de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid

  Precisieformules voor de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid

  Wetenschap & onderzoek zijn onderdeel van het DNA van BABOR:

  We onderzoeken zelf in onze vestigingsplaats van onze onderneming zodat elk product van het idee tot en met het afgevulde potje made in Germany is.

  Interdisciplinaire wetenschapsteams en de samenwerking met gerenommeerde universiteiten alsook andere toonaangevende wetenschappelijke instellingen garanderen BABOR richtinggevende onderzoeksresultaten en werkstof-performance op het hoogste niveau.

  Dit alles voor een werking die indruk maakt.

  familiebedrijf

  Wij zetten als derde generatie de mooiste familietraditie voort die er is: BABOR.

  Het persoonlijke enthousiasme voor de schoonheid, voor werking en voor kwaliteit – is bij BABOR bij iedereen en overal te merken en is ook onze drijfveer. Met de effectiefste professionele huidverzorging made in Germany, gunnen we onze klanten uitstekende resultaten en een verwenbelevenis. Met een sterk team ontwikkelen wij daarom excellente producten, die geloofwaardig zijn – omdat ze bij BABOR een speciale herkomst hebben. Elk afzonderlijk product is een bewijs voor decennia aan expertise in het huidverzorgingsonderzoek. Maar wij denken niet alleen aan de schoonheid van morgen, maar ook aan het zakelijke succes van overmorgen. We handelen economisch duurzaam en langdurig, zakelijke kansen benutten we. We zijn vaak met onze medewerkers en klanten verbonden door een langdurige, persoonlijke samenwerking. Deze willen we graag behouden en verder uitbouwen alsook nieuwe partners vinden. Dit kenmerkt BABOR als familiebedrijf en het is onze taak en onze motivatie om de familietradities voort te zetten.

  Dr. Martin Grablowitz & Isabel Bonacker

  De BABOR partners

  De BABOR partners

  Ontdek de wereld van BABOR ook bij één van onze exclusieve partners en laat u zich ter plaatse verwennen met een onvergetelijke behandeling.

  Over de hele wereld vindt u BABOR in exclusieve schoonheidsinstituten, Spa’s, hotels of in één van onze flagship stores.
  Dompelt u zich onder in een wereld die ruimte en tijd laat vergeten. Een BABOR behandeling is een buitengewone belevenis, afgestemd op uw individuele behoeften.

  Neem een time-out en geniet van een behandeling bij een schoonheidsspecialiste bij u in de buurt.

  DUURZAAMHEID & VERANTWOORDING

  We creëren duurzame en ressource ontziende producten – met het grootste respect voor ons milieu.

  BABOR verbindt zich aan het milieu en het behoud van de natuur:

  We gebruiken groene stroom. Milieubescherming komt bij ons direct uit het stopcontact.
  BABOR betrekt uitsluitend groene stroom.


  BABOR goes green:
  We versturen vanuit Aken onze producten CO2-neutraal over de hele wereld. We zijn op de juiste weg: sinds begin 2010 worden onze reclamemiddelen op FSC­ gecertificeerd papier gedrukt.

  Een hart voor dieren:
  Bij het respect voor de natuur behoort ook het respect voor haar schepselen. Dierproeven blijven voor ons een absoluut taboe.

  ONS IDEAAL – ONZE WAARDEN

  ONS IDEAAL – ONZE WAARDEN

  SAMEN. GEPASSIONEERD. EXCELLENT. VOOR DE SCHOONHEID.

  MISSIE – Wat doen we
  Als pionier van de professionele huidverzorging brengen we innovatieve Präzisionsformules, producten en oplossingen door experts tot stand made in Germany. Hiermee maken we onze partners en klanten enthousiast – want we nemen schoonheid persoonlijk.

  IDEAAL – Hoe doen we het
  We vertrouwen op ons kunnen en zien in de dagelijkse uitdagingen kansen die we samen als team moedig aangaan.
  Ons dagelijks met elkaar aanwezig zijn is gebaseerd op een door ons gezamenlijk ontwikkeld en geleefd begrip van waarden van eerlijkheid, respect en openheid. Een ieder neemt een stuk verantwoordelijkheid op zich en draagt gepassioneerd bij aan het succes. Als deel van een familiebedrijf denken we vandaag al aan morgen.

  VISIE – Waar willen we heen
  BABOR is een wetenschappelijke instantie voor innovatieve huidverzorging en voor het behoud van de schoonheid. Wereldwijd staan we voor de excellentie in product- en behandelingsresultaten.

  INTERNATIONALE AWARDS

  Onze onderscheidingen accentueren de bijzonderheid van onze producten.

  Onze nieuwste Award: Shop Usability Award 2016

  Onze online shop werd in de categorie “wellness, beauty & gezondheid” uitgeroepen tot winnaar.
  Criteria waren onder andere de attractiviteit, de usability, de user experience en de logistiek van de online shops.

  Voor verdere prijzen, zie ons Award-overzicht

  GESCHIEDENIS

  GESCHIEDENIS

  We kijken terug op meer dan 60 jaar branche-expertise.

  De revolutie van de schoonheid begon, toen Dr. Michael Babor in 1955 de tot op heden onovertroffen HY-Öl® ontwikkelde die tot één van de grondpijlers van de onderneming zou worden en vandaag de dag tot de bestsellers telt. Met de oprichting van Dr. Babor GmbH in Keulen viel een jaar later het startschot voor een nieuw tijdperk in de instituutscosmetica.

  CARRIÈRE

  Werken in opdracht van de schoonheid - uit volle overtuiging.

  Nieuwe doelen aangaan. Op tijd starten. Met plezier bij de zaak zijn. Meer uit zichzelf willen halen. Persoonlijkheden die hier zichzelf terugvinden, zouden naar nieuwe uitdagingen moeten zoeken. Bij BABOR. Want hier krijgen ze alle kansen. Omdat we geloven in de kracht van duidelijke doelen. En omdat het succes ons hierin bevestigt. Geef actief vorm aan dit succes.