Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Limited Edition Ampoule Serum Concentrates Verzeker jezelf van een mooie huid binnen 7 dagen, met een prijsvoordeel van maar liefst 20% Onze iconische BABOR AMPOULE SERUM CONCENTRATES laten zich in de Limited Edition van hun bonte kant zien: Want bij huidverzorging gaat het niet alleen om een mooie stralende huid, maar ook om je goed voelen en lekker in je vel zitten!De ampullen zien er prachtig uit met hun kleurige ontwerp en stralen levensvreugde en zelfvertrouwen uit! De exclusieve BABOR Ampoule Serum Concentrates Sets bevatten voor elke huidbehoefte de beste werkstofkuren. Onze kuren bieden een doelgerichte oplossing om het door jou gewenste effect te bereiken. Deze kuren zijn dus ideaal om uit te proberen!
De ultieme vochtboostDe kuur voor een optimaal gehydrateerde en vlekkeloze huid in slechts 7 dagen.
Naar de HYDRA-set
It’s time to shineDe Phyto AHA-ampullen met natuurlijke fruitzuren verminderen rimpels en hyperpigmentaties, en verfijnen de huid.
Naar de PERFECTION Set
Een prachtige huid binnen slechts 7 dagen Doffe, uitgedroogde, gestreste of onzuivere huid? Onze LIMITED EDITION ampullenkuren zorgen voor overtuigende resultaten die al na 7 dagen zichtbaar zijn. Dat is te danken aan de slimme samenstelling van effectieve werkstoffen voor elk huidtype. Onze kuren bieden een doelgerichte oplossing om het door jou gewenste effect te bereiken. Daarom zijn deze kuren uitstekend geschikt om uit te proberen! Ontvang een 7-daagse kuur met een korting tot 20%.
Vitality, Protection, Microbiome. Voor een gerevitaliseerde, versterkte en verfriste huid in slechts 7 dagen.
Naar de ENERGY-set
Firming, Smoothing, Lifting. Voor een strakkere huid die er onmiddellijk gladder en jonger uitziet.
Naar de LIFTING-set
Soothing, Anti-Redness & Rejuvenating. Voor een geregenereerde, gekalmeerde en ontspannen huid in slechts 7 dagen.
Naar de REPAIR-set
Purifying, Mattifying, Refining. Voor een egale, zuiverdere huid in slechts 7 dagen.
Naar de CLEAR-set
24h Hydration & Plumping Voor een hydratatie en opvulling van de huid & minder droogheidsrimpels.
Naar de HYDRA-set
Flawlessness & Radiance Voor een gelijkmatigere en jeugdig stralende huid in slechts 7 dagen.
Naar de PERFECTION-set
Minimaal gebruik, maximale resultaten Met de zes verschillende zevendaagse ampullenkuren zorgen ervoor dat jij je goed voelt in je huid en haar maximale beautypotentieel ontplooit. Overtuig jezelf!
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten