Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
The Masterpiece Collection BABOR x Paul Schrader A PIECE OF ART TO TRANSFORM YOUR SKIN Het werk van elke kunstenaar is uniek. Beïnvloed door expertise, technieken en ervaringen. Dat geldt ook voor de producten die wij voor jou ontwikkelen. Voor de Limited Edition van de AMPOULE CONCENTRATES van dit jaar creëerde de internationaal gevierde Duitse kunstenaar Paul Schrader exclusief een kunstwerk. Hierin komen de kleurnuances van de zes kuren terug, hetgeen van elke afzonderlijk kuur een klein kunstwerk op zich maakt.
Onze Masterpiece Collection in één oogopslag
Vitality, Protection, Microbiome ENERGY Voor een gerevitaliseerde, versterkte en verfriste huid in slechts 7 dagen.
Ontdek het nu
Flawlessness, Evenness & Radiance PERFECTION Met de uiterst beperkt verkrijgbare Phyto AHA-ampul die zorgt voor een gelijkmatige en jeugdig stralende huid in slechts 7 dagen.
Ontdek het nu
Soothing, Anti-Redness & Rejuvenating REPAIR Voor een geregenereerde, gekalmeerde en ontspannen huid in slechts 7 dagen.
Ontdek het nu
Firming, Smoothing, Lifting LIFTING Hét beauty-geheim voor een gladder uitziende huid? De LIFTING-kuur voor een stevigere huid die er onmiddellijk gladder en jonger uitziet.
Ontdek het nu
Purifying, Mattifying, Refining CLEAR We hebben deze nieuwe kuur speciaal samengesteld voor de onzuivere huid: Voor een egale, zuiverdere huid in slechts 7 dagen.
Ontdek het nu
24h Hydration, Plumping, Radiance HYDRA Voor een maximaal gehydrateerde en vlekkeloze huid in slechts 7 dagen.
Ontdek het nu
7-daagse kuur Een doffe, uitgedroogde, gestreste of onzuivere huid - de verschillende ampullenkuren uit onze Masterpiece Collection overtuigen dankzij resultaten die al na slechts 7 dagen zichtbaar zijn. Dat is te danken aan de slimme samenstelling van effectieve werkstoffen voor elk huidtype. Onze kuren bieden een doelgerichte oplossing om het door jou gewenste effect te bereiken. Daarom zijn deze kuren uitstekend geschikt om uit te proberen! Verzeker je van een 7-daagse kuur met een prijsvoordeel van maar liefst 20%.
Meet Paul Schrader Hij is als het ware een 'zij-instromer' in de kunstbranche en dat deed hij met verve. Met zijn abstracte kunst - meestal in expressieve kleuren - inspireert hij kunstliefhebbers wereldwijd. Hoe is het BABOR-kunstwerk ontstaan? "Het begint met een enkele vonk, die met nauwkeurig vakmanschap ontbrandt tot de perfecte compositie."
Nu nóg duurzamer De BABOR-ampullen hebben een cleane formule en bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. Ze zijn veganistisch, vrij van siliconen, parabenen, PEG's, synthetische polymeren en kleurstoffen zoals lactose, gluten en minerale olie. De nieuwe vouwdoos bestaat 100% uit gerecycled materiaal, de ampullenopener is duurzaam en we hebben alle cellofaanpapier weggelaten. BABOR x duurzaamheid
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten