Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
100% INDIVIDUEEL door precisie en perfectie DOCTOR BABOR PRO Sinds meer dan 60 jaar ontwikkelt BABOR krachtige cosmeceutical-producten, die door toonaangevende cosmetica-experts in meer dan 70 landen worden gebruikt en geadviseerd. Deze ervaring, gecombineerd met de competentie van de experts, is terug te vinden als gebundelde performance power in de unieke lijn DOCTOR BABOR PRO. De nauwkeurige werkstoffen van alle DOCTOR BABOR PRO producten – in het bijzonder de zeer werkzame fruitzuurpeelings – kunnen alleen dan maximale resultaten bereiken, wanneer geautoriseerde experts in het schoonheidsinstituut u expliciete adviezen voor gebruik geven. Word thuis de huidprofessional!
INDIVIDUEEL & ZEER WERKZAAM TE COMBINEREN Innovatief geformuleerd zonder geur- en kleurstoffen Leer onze individuele TheraPRO behandelingen kennen voor uw geheel persoonlijke verzorgingsbelevenis.Made in Germany
In 3 stappen naar de perfecte huid
 • HUIDANALYSE De professionele huidanalyse en het daaruit resulterend advies van de expert definiëren uw individuele verzorgingsdoel en de optimale product- en behandelingskeuze.
 • TheraPRO TREATMENT Als kuurtoepassing of als afzonderlijke behandeling: de werkstoffen, van fruitzuren tot EGF, ondersteunen de vernieuwing en regeneratie van de huid – om haar intensief te verstrakken en glad te maken.Laat u zich door onze experts adviseren welke TheraPRO Treatment u naar uw persoonlijke verzorgingsresultaat leidt en uw huid naar een nieuw level tilt.
 • DOCTOR BABOR PRO – VERZORGING VOOR THUIS Met uw voor u persoonlijk samengesteld verzorgingsprogramma voor thuis – 100% afgestemd op uw huidbehoefte – intensiveert u de behandelingsresultaten.
 • Speciaalproducten Voor gerichte activering van de huid en verbetering van het vermogen om werkstof. Naar de producten
  Power Concentrates Ultieme werking met krachtige afzonderlijke werkstoffen. Naar de producten
  Crème-Experts De ultieme crème-experts voor een intensieve verzorgingservaring. Naar de producten
  Zoeken naar instituut en spa Voer uw woonplaats in en ervaar welke DOCTOR BABOR PRO expert bij u in de buurt is.Leer onze individuele TheraPRO behandelingen kennen voor uw geheel persoonlijke verzorgingsbelevenis. Naar de SPA finder
  Nu een e-mail schrijven
  Productzoeker starten