#BABORUNITED


Onze prioriteit: de veiligheid van onze klanten, medewerkers en partners waarborgen. Daarom nemen we alle noodzakelijke stappen om te handelen in overeenstemming met de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de lokale overheden.

In de tussentijd verzekeren we u dat we er alles aan zullen doen om u de komende weken onze online service in de gebruikelijke hoge kwaliteit aan te bieden:
www.babor.be blijft 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u open. 
Momenteel houden we ons aan onze leveringsbelofte om binnen 4-5 werkdagen te verzenden. We hebben voldoende goederen op voorraad om de levering van onze producten in de komende weken te garanderen.

 

\"\"


ALL HANDS TOGETHER – 
Samen zijn we sterker!


Als BABOR familie geloven we er vast in om samen door de situatie heen te komen. Sinds 16.03.2020 produceren we ook desinfectiemiddelen en zijn we er trots op dat we een kleine bijdrage kunnen leveren aan de strijd tegen het virus. Sinds het uitbreken van de Corona pandemie is er een wereldwijd tekort aan ontsmettingsmiddelen. Ons handdesinfectiemiddel op basis van alcohol is vooral bedoeld ter ondersteuning van degenen die voor ons allemaal werken! Daarom laten we de desinfectiemiddelen over aan verschillende staats- en federale instanties, zoals de politie van Aken en andere medische en liefdadigheidsinstellingen in de regio Aken.

Wij danken u voor uw vertrouwen.
Blijf gezond!