Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Lachende vrouw met mooie huid
Gezichtsreiniger voor elk huidtype Reinigingsolie, reinigingsschuim, reinigingsgel en meer. De gezichtsreiniging is de eerste en belangrijkste stap van de gezichtsverzorging: het reinigt en verfrist uw huid en verwijdert onzuiverheden! Zowel 's ochtends als 's avonds moet uw gezicht grondig worden gereinigd. Gebruik daarvoor een gezichtsreiniger die past bij uw huidtype. Een reinigingsolie of een reinigingsmelk is zeer geschikt voor een gevoelige en droge huid. Een reinigingsgel voor het gezicht is meer geschikt voor de vettige en gemengde huid. Als u voor het reinigen van het gezicht een gezichtswater gebruikt, kunt u ook kiezen uit verschillende producten voor de meest uiteenlopende huidbehoeften. Met het juiste product voor de reiniging van uw gezicht staat niets een zuivere huid en een frisse, stralende teint in de weg. We leggen u uit waarom een professionele gezichtsreiniging zo belangrijk is, welke stappen u moet nemen en welke producten voor u de juiste zijn!
Waarom is gezichtsreiniging zo belangrijk? Uw gezicht spoelen met water is niet voldoende voor een diepe reiniging omdat vet en huidschilfers niet volledig worden verwijderd. Vet en dode huidcellen kunnen op deze manier namelijk niet grondig worden verwijderd. Wie bovendien een verhoogde talgproductie heeft, vooral de poriën op de neus wil reinigen of make-up gebruikt, krijgt op deze manier het gezicht ook niet schoon van vuil en make-up. Hiervoor kunt u het beste extra reinigingsproducten gebruiken, zoals een oogmake-up remover. Alleen door de juiste reiniging zijn irritaties en onzuiverheden effectief te voorkomen. En alleen een schone huid kan de verzorgingsproducten zoals serums en crèmes optimaal opnemen.
Wat kenmerkt een goede reiniging voor het gezicht? Een professionele gezichtsreiniger verwijdert vuil en dergelijke effectief uit de poriën en zorgt ervoor dat andere verzorgingsproducten optimaal in de huid kunnen inwerken. Bovendien mag de huid niet extra worden belast door het reinigingsproduct. Hierbij speelt de pH-waarde een doorslaggevende rol. Water heeft namelijk een neutrale pH-waarde van circa 7, terwijl de pH-waarde van de huid licht zuur is rond de 5,5. Hierdoor kan onze huid zich beschermen tegen bacteriën en bepaalde invloeden van buitenaf. De natuurlijke huidflora en het vocht- en vetgehalte worden door de pH-waarde gereguleerd. Een goede reiniging mag dit evenwicht niet verstoren. Het gebruik van gezichtswater of tonic na de reiniging kan de huid weer in balans brengen.
Hoe vaak moet de huid van het gezicht worden gereinigd? Het is aan te bevelen het gezicht 's ochtends en 's avonds te reinigen. 's Ochtends ontdoet u uw gezicht van vet, zweet, overtollig talg en stofdeeltjes van het hoofdkussen. 's Avonds zorgt de gezichtsreiniging ervoor dat vuil en make-up verdwijnen. U hoeft uw gezicht niet vaker dan twee keer per dag schoon te maken. De huid wordt door de reiniging belast en kan uitdrogen.
Verschillende producten voor gezichtsreiniging, zoals reinigingsolie & reinigingsgelGezichtsreiniging tot diep in de poriën – zo gebruikt u de reinigingsproducten op de juiste manier: In wezen bestaat de gezichtsreiniging uit twee stappen, de reiniging en het zuiveren. Als u veel make-up gebruikt, moet de make-up eerst worden verwijderd met een product dat daar speciaal voor is bedoeld. Voor de ogen zijn er speciale make-up removers. Lippenstift kan gemakkelijk worden verwijderd met een reinigingsolie of -melk.
Wat u voor de beste gezichtsreiniging nodig hebt:
  • Een voor uw huidtype geschikte gezichtsreiniger
  • Gezichtswater
  • Een schone handdoek
  • Wattenschijfjes
Professionele gezichtsreiniging – zo maakt u uw gezicht goed schoon: Voor een professionele gezichtsreiniging brengt u de gezichtsreiniger volgens de instructies met ronddraaiende bewegingen met uw vingertoppen aan op de droge of licht vochtige huid. De huid is blij met deze extra massage! Als u het reinigingsproduct op een droge huid hebt aangebracht, dient u het eerst met wat water op te schuimen. Vervolgens kunt u uw gezicht het beste wassen met lauw water. Vooral bij een droge en gevoelige huid mag het water waarmee u het gezicht reinigt niet te heet zijn. Dep het gezicht voorzichtig droog met een handdoek, het liefst eentje die u alleen voor het gezicht gebruikt.
Gezichtstoner van BABOR Rose Toning EssenceGezichtswater – zo werkt het: Nu kunt u uw huid extra zuiveren met een gezichtswater. Vooral 's avonds voelt uw huid daarna nog schoner aan. Gezichtswater verstevigt de huid (verhoogt de spanning in het gezicht) en ondersteunt zo de bloedcirculatie.
  • Doe een beetje gezichtswater op een wattenschijfje.
  • Veeg met het wattenschijfje zachtjes over uw gezicht, hals en decolleté maar ga niet over de huid rond de ogen en lippen.
  • Na het gebruik van gezichtswater hoeft u uw gezicht niet meer met water te wassen. U kunt het gezichtswater gewoon laten inwerken in de huid.
  • Vervolgens kunt u uw gebruikelijke verzorgingsproducten gebruiken.
Lees verder
Welke gezichtsreiniger past bij mijn huidtype? Op het gebied van gezichtsreiniging zijn er verschillende producten voor verschillende huidtypes. Bepaal eerst uw huidtype en zoek vervolgens het juiste product voor uw dagelijkse gezichtsreiniging.
Gezichtsreiniging: Normale huid Uw huid is makkelijk en kan met de meeste reinigingsproducten worden verzorgd. Daarom kunt u met een gerust hart kiezen tussen producten zoals reinigingsolie, reinigingsmelk, wasgel en reinigingsschuim.
Gezichtsreiniging: Gevoelige huid Een gevoelige huid heeft speciale aandacht en verzorging nodig. Let daarom bij het reinigen van de huid vooral op de ingrediënten van de producten. Gebruik een milde gezichtsreiniger en gebruik geen geparfumeerde producten.
Gezichtsreiniging: Droge huid | Rijpe huid Om ervoor te zorgen dat de droge huid na het reinigen niet nog droger aanvoelt, kunt u het beste een vochtinbrengend en alcoholvrij reinigingsproduct zoals reinigingsmelk gebruiken. Een zuiverende reinigingsgel onttrekt ook vet en vocht aan een droge en gevoelige huid, waardoor de huid na het reinigen onaangenaam strak kan komen te staan.
Gezichtsreiniging: Onzuivere huid | Vettige huid | Gemengde huid Ook al staat een reinigingsolie erom bekend dat talg en make-upresten effectief worden verwijderd, toch is een dergelijke olie meestal niet geschikt bij een vette, onzuivere huid. Voor een onzuivere en vette huid is het beter om te vertrouwen op reinigingsproducten die overtollig vet van uw huid verwijderen zoals reinigingsgel en tonic. Deze producten reinigen tot diep in de poriën en een aantal producten hebben tegelijkertijd een antibacteriële werking tegen puistjes en onzuiverheden.
Professionele gezichtsreiniging: Het geschikte product voor elk huidtype! U weet welk huidtype u hebt en kunt de juiste reiniger voor uw gezicht selecteren. Ontdek onze reinigingshelden:
BABOR reinigingsolie HY-ÖL loopt uit de flesReinigingsolie De reinigende olie voor het gezicht heeft zich al in de begintijd van het merk BABOR bewezen, meer dan 60 jaar geleden. Geen wonder, want de reinigingsolie voor het gezicht op basis van waardevolle oliën verwijdert make-up bijzonder goed en betrouwbaar. De olie verzorgt de huid zonder een vettig laagje achter te laten. Ontdek nu
Reinigingsolie
DOCTOR BABOR INTENSIVE CLEANSERReinigingsmelk Een rijke reinigingsmelk verzorgt de huid intensief met vocht. Dankzij de hydraterende eigenschappen voelt de huid aangenaam en niet gespannen aan. Een reinigingsmelk is ook bijzonder geschikt als milde gezichtsreiniger voor de gevoelige oogcontouren.Tip: Om oogmake-up te verwijderen, bevochtigt u een wattenschijfje met lauw water, doet u er wat reinigingsmelk op en drukt u het schijfje voorzichtig op uw gesloten ogen. Laat het product kort inwerken en verwijder de make-up voorzichtig en effectief. Ontdek nu
Reinigingsmelk
BABOR reinigingsgel 2in1 Cleansing Gel & Tonic loopt uit de flesReinigungsgel Door een reinigingsgel voelt de huid aangenaam fris aan. De wasgel voor het gezicht reinigt intensief en verwijdert overtollig vet van de huid. Ontdek nu
ReinigungsgelIn den WarenkorbCLEANSINGGel & Tonic Cleanser2-in-1 olievrije reinigingsgel en gezichtstoner voor de vettige, onzuivere huid € 24,90* / 200 ml 1000ml - € 124,50
BABOR reinigingsschuim Cleansing Foam reinigt zacht en diepgaandReinigingsschuim Een zacht reinigingsschuim voor het gezicht voelt bijzonder prettig aan op de huid. Het schuim reinigt tot diep in de poriën en laat de huid zijdezacht aanvoelen. Ontdek nu
BABOR make-upverwijderingspads Deep Cleansing Pads in metalen doosje, handig voor onderwegMake-up remover pads Super handig, ook voor onderweg! De make-up remover pads zijn gemakkelijk mee te nemen en bevatten weinig of geen vloeistof, waardoor u ze ook in uw handbagage kunt meenemen. De pads bevatten werkzame stoffen voor het reinigen van het gezicht die vaak pas worden geactiveerd door het gebruik van water. Daarna kunnen de pads worden gebruikt voor een intensieve gezichtsreiniging. Ontdek nu
Gezichtswater: voor een nog professionelere gezichtsreiniging Giet het gezichtswater na het reinigen van het gezicht op een wattenschijfje en breng het aan op de gereinigde huid. Het gezicht wordt op deze manier extra gereinigd en verzorgd. Het gezichtswater brengt de pH-waarde in evenwicht en zorgt ervoor dat de verzorgingsproducten beter in de huid kunnen inwerken.
GezichtswateruitverkochtCLEANFORMANCEHerbal Balancing TonerAromatische toner voor elke huid met hamamelis, aloë vera en salie-extract - 95%... € 26,90* / 200 ml 1000ml - € 134,50In den WarenkorbCLEANSINGSoothing Rose TonerEgaliserend gezichtswater zonder alcohol, voor alle huidtypes. € 32,90* / 200 ml 1000ml - € 164,50
Na de gezichtsreiniging: Verzorgen met een vochtinbrengende crème Na het reinigen voelt de huid van uw gezicht heerlijk schoon en fris aan. De poriën zijn ontdaan van vuil, make-up en talg en de doorbloeding van de huid is gestimuleerd. Gebruik na de gezichtsreiniging een verzorgende crème die uw huid voorziet van vocht en andere effectieve, werkzame stoffen. Lees verder
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten