MORE Power, MORE Colour, MORE Make upOnze nieuwe make-uplijn die MEER kan!Nu nieuw!Daar zijn ze dan: onze high-performance DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules voor maximale resultatenZo innovatiefJe krijgt van ons een 3-delige set met DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules cadeau bij een aankoopwaarde vanaf 90 EURMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Glimlachende vrouw met verzorgde handen

Handverzorging: De beste handcrème voor mooie en verzorgde handen 

Met onze handen kunnen we geweldige dingen creëren en uitdrukking geven aan onze woorden. Onze handen onthullen vaak meer over ons en onze leeftijd dan we misschien denken. Met mooie handen zorgen we voor een goede en verzorgde eerste indruk. Daarom is het belangrijk onze handen goed te verzorgen en ze niet te verwaarlozen. Met de juiste handverzorgingsproducten kunnen we ze de aandacht geven die ze verdienen.

 

Deze factoren vergen veel van onze handen en kunnen ze uitdrogen en beschadigen:

  • Uv-straling
  • Vrije radicalen
  • Warmte en kou
  • Het regelmatig wassen van de handen
  • Het gebruik van desinfecterende middelen
  • Contact met agressieve schoonmaakmiddelen

Tips voor handverzorging: Hoe u uw handen goed verzorgt

Hoe vaak moet ik handcrème gebruiken?

Door uw handen regelmatig in te smeren, kunt u droge handen voorkomen en de natuurlijke beschermlaag van de huid versterken. Als de beschermlaag van de huid nog intact is en een goede handcrème wordt gebruikt, is één keer per dag insmeren voldoende. Als de handen bijzonder droog en ruw zijn, is het raadzaam de handen meerdere keren per dag in te smeren en één à twee keer in de week de handcrème royaal als handmasker aan te brengen.

Gewone handcrème als handmasker gebruiken

Als u een gewone handcrème als handmasker gebruikt, kunt u het beste een rijkere handcrème voor zeer droge, ruwe handen gebruiken. Breng de handcrème royaal aan en laat deze ca. 20 minuten inwerken. Dit handverzorgingsritueel kunt u het beste ‘s avonds uitvoeren als u tv kijkt of naar bed gaat. U kunt eventueel ook handschoentjes aandoen om de crème te laten intrekken. Masseer vervolgens de overtollige handcrème in de huid of verwijder de overgebleven crème met een tissue.


Schone handen. De eerste stap naar verzorgde handen

Een optimale verzorging van de handen begint met het goed wassen van uw handen. Terwijl het goed wassen van onze handen ons beschermt tegen ziekten, kan het te vaak wassen de huid van onze handen uitdrogen. Het gebruik van de juiste reinigings- en verzorgingsproducten helpt de beschermlaag van de huid te beschermen. In ons magazine leest u hoe u uw handen goed wast en hoe u uitdroging van de handen kunt voorkomen.

Naar het magazine


De handen goed insmeren

Vaak smeren we onze handen niet in omdat dat even niet uitkomt. We kunnen geen vette handen gebruiken, omdat we op kantoor zitten en het toetsenbord moeten bedienen of huishoudelijke klusjes moeten doen. We laten u zien hoe u uw handen insmeert zodat de handcrème, vooral in de handpalmen, snel intrekt.

De handen goed insmeren: Stap voor stap instructies
De handen goed insmeren: Stap 1

Stap 1:

Leg een klodder handcrème ter grootte van een hazelnoot op de rug van uw hand.

De handen goed insmeren: Stap 2

Stap 2:

Wrijf eerst de ruggen van uw handen tegen elkaar om de handcrème te verdelen.

De handen goed insmeren: Stap 3

Stap 3:

Smeer nu de ruimtes tussen uw vingers, de zijkanten van uw handen en de handpalmen in.

De handen goed insmeren: Stap 4

Stap 4:

Vergeet niet uw nagels in te smeren. Masseer overtollige handcrème in uw pols in. U kunt er ook uw ellebogen mee insmeren.

Spa Shaping handcrème voor dagelijks gebruik

Lichte handverzorging, die snel intrekt!

In het dagelijks leven of op kantoor kunnen we geen vette handen gebruiken. We gebruiken graag handverzorgingsproducten waardoor onze handen er mooi uitzien en die snel intrekken. Ook in de zomer, als het erg warm is, moet de handverzorging licht zijn en verzorgen.

De Hand Cream is zeker geschikt voor dagelijks gebruik. Dit is een lichte, snel intrekkende handcrème met een natuurlijke uv A-bescherming. Bij regelmatig gebruik zorgt de handcrème niet alleen voor een gelijkmatige pigmentatie maar ook voor gladde en verzorgde handen.


Hand Cream
Lichte handcrème - 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Ontdek nu

Anti Aging geparfumeerde handcrème voor dagelijks gebruikt

Lichte handcrème met een exclusieve geur

De lichte handcrème uit de productlijn BABOR SPA overtuigt door een exclusieve geur: een helder en stralend boeket witte bloemen aangevuld door een houtachtig amberakkoord. Een vleugje romige vanille omhult het hart van bloemen. En subtiele noten van perzik en abrikoos zorgen voor de hoogtepunten.Intensief verzorgende handcrème voor schrale handen

Een intensieve handverzorging, die regenereert en herstelt!

‘s Avonds of in de winter kunnen we met een rijke handcrème veel goeds doen voor onze handen waarvan bijzonder veel wordt gevraagd.

De Hand Cream Rich laat de huid er soepeler en gladder uitzien en is ideaal om te gebruiken als intensieve, regenererende verzorging in de nacht of als handmasker. Ook deze handcrème zorgt bij een regelmatig gebruik voor een gelijkmatige pigmentatie en is vooral geschikt als handcrème voor ruwe handen.


Hand Cream Rich
Rijke handcrème – 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Ontdek nu

Pre- & probiotische handcrème voor intensieve verzorging

Handcrème met pre- & probiotica om de natuurlijke beschermlaag van de huid te versterken

De intensief verzorgende handcrème met pre- & probiotica is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid, ondersteunt de regeneratie van de beschadigde huidbarrière en compenseert vochtverlies. Terwijl natuurlijke oliën de huid optimaal verzorgen, heeft panthenol een kalmerende werking. Ook geschikt om als handmasker te gebruiken.

Pre- & probiotische handcrème voor intensieve verzorging

Handmassage voor soepele zachte handen

Een handmassage is het fijnste als uw handen door iemand anders worden gemasseerd. Zodat u lekker ontspannen achterover kunt leunen en kunt genieten. Maar ook als u alleen bent, kunt u uw handen verwennen met een rustgevende handmassage. Als u wilt, kunt u uw handen van tevoren 10 minuten in aangenaam warm water onderdompelen.

 
Handmassage:
Stap voor stap instructies

Stap 1:

Breng een dunne laag handcrème of massageolie aan op de handen en onderarmen. Begin bij de vingertopjes en streel langzaam en gelijkmatig over de hele hand tot aan de elleboog en weer terug.

Stap 2:

Masseer geleidelijk een voor een de vingers door met uw duim cirkelvormige bewegingen te maken van de vingertop via de gewrichten naar de hand.

Stap 3:

Trek nu een voor een aan de vingers. Begin onderaan de vinger en streel terwijl u licht druk uitoefent richting de vingertop. U kunt de vingers ook met uw hele hand vastpakken.

Stap 4:

Ontspan nu de spieren in de hand door de hand met beide handen vast te pakken. Gebruik uw duimen om druk uit te oefenen in de handpalmen en masseer de hand door met uw duimen cirkelvormige bewegingen te maken.