Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Glimlachende vrouw met verzorgde handen
Handverzorging: De beste handcrème voor mooie en verzorgde handen Met onze handen kunnen we geweldige dingen creëren en uitdrukking geven aan onze woorden. Onze handen onthullen vaak meer over ons en onze leeftijd dan we misschien denken. Met mooie handen zorgen we voor een goede en verzorgde eerste indruk. Daarom is het belangrijk onze handen goed te verzorgen en ze niet te verwaarlozen. Met de juiste handverzorgingsproducten kunnen we ze de aandacht geven die ze verdienen.
Deze factoren vergen veel van onze handen en kunnen ze uitdrogen en beschadigen:
 • Uv-straling
 • Vrije radicalen
 • Warmte en kou
 • Het regelmatig wassen van de handen
 • Het gebruik van desinfecterende middelen
 • Contact met agressieve schoonmaakmiddelen
Tips voor handverzorging: Hoe u uw handen goed verzorgt
Hoe vaak moet ik handcrème gebruiken? Door uw handen regelmatig in te smeren, kunt u droge handen voorkomen en de natuurlijke beschermlaag van de huid versterken. Als de beschermlaag van de huid nog intact is en een goede handcrème wordt gebruikt, is één keer per dag insmeren voldoende. Als de handen bijzonder droog en ruw zijn, is het raadzaam de handen meerdere keren per dag in te smeren en één à twee keer in de week de handcrème royaal als handmasker aan te brengen.
Gewone handcrème als handmasker gebruiken Als u een gewone handcrème als handmasker gebruikt, kunt u het beste een rijkere handcrème voor zeer droge, ruwe handen gebruiken. Breng de handcrème royaal aan en laat deze ca. 20 minuten inwerken. Dit handverzorgingsritueel kunt u het beste ‘s avonds uitvoeren als u tv kijkt of naar bed gaat. U kunt eventueel ook handschoentjes aandoen om de crème te laten intrekken. Masseer vervolgens de overtollige handcrème in de huid of verwijder de overgebleven crème met een tissue.
Schone handen. De eerste stap naar verzorgde handen Een optimale verzorging van de handen begint met het goed wassen van uw handen. Terwijl het goed wassen van onze handen ons beschermt tegen ziekten, kan het te vaak wassen de huid van onze handen uitdrogen. Het gebruik van de juiste reinigings- en verzorgingsproducten helpt de beschermlaag van de huid te beschermen. In ons magazine leest u hoe u uw handen goed wast en hoe u uitdroging van de handen kunt voorkomen. Naar het magazine
De handen goed insmerenDe handen goed insmeren Vaak smeren we onze handen niet in omdat dat even niet uitkomt. We kunnen geen vette handen gebruiken, omdat we op kantoor zitten en het toetsenbord moeten bedienen of huishoudelijke klusjes moeten doen. We laten u zien hoe u uw handen insmeert zodat de handcrème, vooral in de handpalmen, snel intrekt.
 • Stap 1: Leg een klodder handcrème ter grootte van een hazelnoot op de rug van uw hand.
 • Stap 2: Wrijf eerst de ruggen van uw handen tegen elkaar om de handcrème te verdelen.
 • Stap 3: Smeer nu de ruimtes tussen uw vingers, de zijkanten van uw handen en de handpalmen in.
 • Stap 4: Vergeet niet uw nagels in te smeren. Masseer overtollige handcrème in uw pols in. U kunt er ook uw ellebogen mee insmeren.
 • Spa Shaping handcrème voor dagelijks gebruikLichte handverzorging, die snel intrekt! Lichte handcrème - 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. In het dagelijks leven of op kantoor kunnen we geen vette handen gebruiken. We gebruiken graag handverzorgingsproducten waardoor onze handen er mooi uitzien en die snel intrekken. Ook in de zomer, als het erg warm is, moet de handverzorging licht zijn en verzorgen.De Hand Cream is zeker geschikt voor dagelijks gebruik. Dit is een lichte, snel intrekkende handcrème met een natuurlijke uv A-bescherming. Bij regelmatig gebruik zorgt de handcrème niet alleen voor een gelijkmatige pigmentatie maar ook voor gladde en verzorgde handen. Ontdek nu
  Droge handen. Hoe u droge handen het beste verzorgt! Hoe het komt dat onze handen vaak droog en ruw zijn en hoe we ze in de winter goed kunnen verzorgen. Naar het magazine
  Intensief verzorgende handcrème voor schrale handenEen intensieve handverzorging, die regenereert en herstelt! Rijke handcrème – 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. ‘s Avonds of in de winter kunnen we met een rijke handcrème veel goeds doen voor onze handen waarvan bijzonder veel wordt gevraagd.De Hand Cream Rich laat de huid er soepeler en gladder uitzien en is ideaal om te gebruiken als intensieve, regenererende verzorging in de nacht of als handmasker. Ook deze handcrème zorgt bij een regelmatig gebruik voor een gelijkmatige pigmentatie en is vooral geschikt als handcrème voor ruwe handen. Ontdek nu
  Handmassage voor soepele zachte handen Een handmassage is het fijnste als uw handen door iemand anders worden gemasseerd. Zodat u lekker ontspannen achterover kunt leunen en kunt genieten. Maar ook als u alleen bent, kunt u uw handen verwennen met een rustgevende handmassage. Als u wilt, kunt u uw handen van tevoren 10 minuten in aangenaam warm water onderdompelen.
  Handmassage: Stap voor stap instructies
 • Stap 1: Breng een dunne laag handcrème of massageolie aan op de handen en onderarmen. Begin bij de vingertopjes en streel langzaam en gelijkmatig over de hele hand tot aan de elleboog en weer terug.
 • Stap 2: Masseer geleidelijk een voor een de vingers door met uw duim cirkelvormige bewegingen te maken van de vingertop via de gewrichten naar de hand.
 • Stap 3: Trek nu een voor een aan de vingers. Begin onderaan de vinger en streel terwijl u licht druk uitoefent richting de vingertop. U kunt de vingers ook met uw hele hand vastpakken.
 • Stap 4: Ontspan nu de spieren in de hand door de hand met beide handen vast te pakken. Gebruik uw duimen om druk uit te oefenen in de handpalmen en masseer de hand door met uw duimen cirkelvormige bewegingen te maken.
 • Nagelverzorging. Geef uw nagels een nieuwe glans! Zo vult u de handverzorging aan met een verzorgende manicure en geeft u uw nagels een nieuwe glans! Naar het magazine
  Nu een e-mail schrijven
  Productzoeker starten