Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Vrouw met zuivere huid, acne en puistjes
Onzuivere huid – Wat helpt tegen puistjes in het gezicht? Een onzuivere huid in het gezicht, puistjes, mee-eters alsook acne zijn klassieke symptomen van de puberteit. Maar vaak klagen vrouwen ook nog over een onzuivere huid met 30, de zogenaamde volwassenenacne (acne tarda). Deze kan zich uiten in de vorm van een onzuivere huid op de kin en de neus, puistjes op het voorhoofd, alsmede een onzuivere huid op de rug of ook puistjes in de hals.
4 tips tegen puistjes Hier komen onze ultieme tips tegen puistjes, waarvoor u geen beauty-helden nodig heeft:
 • Tip 1: Niet je gezicht aanraken We piekeren, wrijven over ons voorhoofd, hebben jeuk aan onze neus, we raken ons gezicht aan. Daarbij zitten onze handen vol vuil, zweet en bacteriën. Probeer er daarom vooral op te letten niet voortdurend uw gezicht aan te raken. Hecht bovendien veel waarde aan de juiste manier van handen wassen. Zo voorkomt u het ontstaan van puistjes in het gezicht.
 • Tip 2: Stoombad met kamille Een stoombad met kamille is vooral bekend als huismiddeltje ter verzachting van verkoudheden. Een stoombad kan echter ook helpen bij de bestrijding van puistjes omdat de warme waterdamp de poriën opent waardoor vuil en make-upresten kunnen worden uitgezweet. Kamille heeft antiseptische eigenschappen en kan er ook toe bijdragen dat puistjes sneller verdwijnen.
 • Tip 3: Schoon hoofdkussen Wissel regelmatig van kussensloop en was uw beddengoed op 60°C. Want ook hier vormen zich bacteriën door stof en transpiratie die wederom worden overgedragen op de huid in het gezicht, die poriën verstoppen en puistjes kunnen veroorzaken. Wie neigt naar acne en een onzuivere huid, moet de kussensloop minstens een keer per week, liefst vaker, verwisselen. Bij een gezonde huid volstaat elke twee weken.
 • Tip 4: Grondig de make-up verwijderen `s avonds Gebruik `s avonds een milde reiniging die speciaal voor een onzuivere huid geschikt is en droog uw gezicht met een schone handdoek af. Verwissel de handdoek waarmee u uw gezicht afdroogt om de drie dagen en was deze op 60°C. Door vervolgens een gezichtswater te gebruiken wordt een grondige reiniging veiliggesteld en worden ook de laatste vuile deeltjes uit het gezicht verwijderd. Doe de tonic daarvoor na de reiniging en / of een peeling op een wattenschijfje en verdeel deze over gezicht, hals en decolleté.
 • Puistjes kwijtraken, zo gaat het in zijn werk! Om puistjes, mee-eters en onzuiverheden uit te schakelen en in het beste geval langdurig te voorkomen, is de juiste reinigings- en verzorgingsroutine essentieel. Daartoe behoort er naast een crème tegen puistjes bijv. ook het regelmatige gebruik van een peeling of een gezichtsmasker. Het is belangrijk dat u altijd producten gebruikt die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van een onzuivere huid. Vrouwen die klagen over een onzuivere huid met 30, moeten erop letten dat hun reinigings- en verzorgingsproducten behalve tegen de onzuiverheden, ook tegen de door de leeftijd ontstane rimpeltjes en het voelbare verlies aan elasticiteit van de huid werken.Feit: Met de juiste reinigings- en verzorgingsroutine kunnen onzuiverheden zowel uitgeschakeld als ook langdurig worden voorkomen. De huid regenereert en ziet er gelijkmatiger uit.
  Zo voorkomt u littekens van puistjes! Ook een doelgerichte behandeling tegen puistjes bij de schoonheidsspecialiste helpt acute huidonzuiverheden te reduceren en het ontstaan van nieuwe te voorkomen. De schoonheidsspecialiste kan op professionele wijze mee-eters en puistjes verwijderen, zonder daarbij de huid te verwonden en littekens van puistjes en acnelittekens te riskeren. Afspraak maken
  Onzuivere huid: reinigings- en verzorgingsproducten tegen puistjes op elke leeftijd
  Fragment van het gezicht van een vrouw met een zeer zuivere huidEen zuivere huid begint met de juiste reiniging De basis voor de huidverzorging bij onzuiverheden, puistjes en mee-eters vormt de dagelijkse reiniging van de huid! Hiervoor moet een product worden gebruikt dat tot diep in de poriën reinigt, de huid grondig bevrijdt van overtollige talg en tegelijkertijd antibacterieel werkt. Het product mag de huid echter in geen geval uitdrogen. Want een droge huid kan leiden tot een verhoogde talgproductie en dit zorgt wederom voor het ontstaan van puistjes en mee-eters.
  Ook door het regelmatig gebruik van peelings kunt u mee-eters verwijderen, puistjes kwijtraken en nieuwe voorkomen. De poriën worden door een peeling geopend en zowel onzuiverheden als afgestorven huidschilfertjes worden door de korrelige textuur verwijderd. De huid wordt voelbaar zuiverder en gladder.
  Reiniging met olie. De juiste gezichtsreiniging vormt de eerste en belangrijkste stap in onze verzorgingsroutine. Des te belangrijker is het dat we weten hoe het in zijn werk gaat! Want anders riskeren we verwondingen van de gevoelige lipidenmantel van onze huid. Verneem meer over de voordelen van de gezichtsreiniging met olie. Verneem her meer
  Enzyme Cleanser tegen een onzuivere huid Reinigings- en peelingpoeder op enzymbasis. Onzuivere huid: De beste reiniging tegen puistjes in het gezicht Een reinigings- en peelingpoeder met vitamine C is het wondermiddel bij onzuiverheden, puistjes en mee-eters. De fijnkorrelige textuur reinigt tegelijk op intensieve en behoedzame wijze en verwijdert afgestorven cellen dankzij de lichte peelwerking. Het huidbeeld ziet er verfijnd en stralend mooi uit. Nu ontdekken
  Skinovage-masker tegen mee-eters, vermindert onzuiverheden Heldermakend intensief masker voor olieachtige, onzuivere huid. Onzuivere huid: masker tegen mee-eters Een zuiverend gezichtsmasker dat speciaal werd ontwikkeld voor een vettige, onzuivere huid, kan tegen mee-eters echte wonderen bewerkstelligen. Salicylzuur zorgt ervoor dat huidonzuiverheden worden gereduceerd en het ontstaan van nieuwe wordt voorkomen. Dankzij de intensieve verzorging door een masker regenereert de huid beter en de teint ziet er gelijkmatiger uit. De huid is na het gebruik tot in de poriën schoon, gezuiverd en verfijnd. Nu ontdekken
  Een schone make-upkwast voor een schone huid Niet alleen de juiste gezichtsreiniging is de basis voor een mooie en schone huid, maar ook de hygiëne in het gebruik van de make-up.
  Zo reinigt u uw make-upkwasten op de juiste manier!
  Verneem her meer
  crème tegen puistjes bij een onzuivere huidDe beste crèmes tegen puistjes bij een onzuivere huid – Hallo mooie huid! Nadat de huid grondig werd gereinigd, moet ze vervolgens met een intensieve verzorging speciaal voor een onzuivere huid worden verzorgd. Zo krijgen puistjes en mee-eters geen kans en staat er niets meer in de weg voor een zuivere huid! Bij de keuze van de juiste huidverzorgingsproducten voor een onzuivere huid moet u erop letten, dat de werkstoffen tegelijkertijd de aanwezige onzuiverheden en puistjes reduceren en het ontstaan van nieuwe voorkomen. Een luchtige gezichtscrème is het beste geschikt tegen huidonzuiverheden die de huid verzorgt met voldoende voedingsstoffen en vocht en haar een gezuiverde, gelijkmatigere en gematteerde teint geeft. Gebruik de zuiverende crème tegen puistjes in ieder geval s morgens ens avonds tegen puistjes alsook tegen een onzuivere huid in het gezicht.
  Crème tegen puistjes voor de jonge, onzuivere huid Gebruik een verzorgende gezichtscrème tegen puistjes en onzuiverheden die er in een luchtige en vollere variant is. Gebruik de luchtige variant na de reiniging s morgens en de vollere crèmes avonds.
  In den WarenkorbESSENTIAL CAREPure Cream € 24,90* / 50 ml 1000ml - € 498,00
  Crème tegen puistjes voor een onzuivere huid met 30 Neem een luchtige gezichtscrème met anti-aging werking speciaal voor een vettige, onzuivere huid. Gebruik bij voorkeur een luchtigere crème tegen puistjes s ochtends en een intensieve nachtverzorging tegen onzuiverhedens avonds na de reiniging.
  In den WarenkorbSKINOVAGEPurifying Cream richVerhelderende en balancerende verzorgingscrème voor de vette, onzuivere huid. € 69,90* / 50 ml 1000ml - € 1 398,00
  24uurscrème tegen puistjes Voor iedereen die van ongecompliceerd houdt, is een crème tegen puistjes met luchtige consistentie perfect geschikt voor zowel s morgens alss avonds.
  In den WarenkorbDOCTOR BABORBlemish Reducing CreamAnti-puistjes crème in luchtige consistentie € 79,90* / 50 ml 1000ml - € 1 598,00Purity Cellular crème tegen puistjes
  Vrouw die reinigingsproducten tegen puistjes gebruiktProducten voor de onmiddellijke hulp bij puistjes & onzuiverheden Puistjes duiken meestal op, wanneer U ze het minst kunt gebruiken. Snelle hulp wordt vooral geboden door lokaal aangebrachte, antibacteriële verzorgingsproducten. Deze brengt u na de gezichtsreiniging doelgericht aan op de onzuiverheden. Voor de onmiddellijke hulp bij puistjes en onzuiverheden zorgen enkele ingrediënten zoals microzilver, kruidnagelbloesemolie of zink – ze bestrijden de bacteriën die puistjes veroorzaken.
  Active Purifier ampul voor een onzuivere huid vermindert puistjesOnzuivere huid: SOS ampullen bij een onzuivere huid Grote werking in een klein flesje! Ampullen met hooggeconcentreerde leisteen- en theeboomolie werken antibacterieel en reduceren op snelle en effectieve wijze aanwezige puistjes. Bij regelmatig gebruik van de kleine meesterwerken wordt het ontstaan van nieuwe onzuiverheden en puistjes doeltreffend voorkomen. Het huidbeeld is tot in de poriën gezuiverd en ziet er verfijnd uit. Nu ontdekken
  Purity Cellular anti-puistjes werkstofconcentraat en cover-crèmeOnzuivere huid: werkstofconcentraat tegen puistjes + camouflagecrème Snelle hulp bij puistjes en onzuiverheden wordt geboden door een combinatie van een antibacterieel werkstofconcentraat en een camouflagecrème. Terwijl het werkstofconcentraat bij acuut ontstane puistjes en onzuiverheden hulp biedt en de bacteriën bestrijdt die de puistjes veroorzaken, camoufleert de Cover Cream met antibacterieel effect de huidonzuiverheden op betrouwbare wijze. De huid ziet er in zijn geheel meteen gelijkmatiger en zuiverder uit. Nu ontdekken
  SOS-set anti-puistjes: hulp bij een onzuivere huid en puistjesOnzuivere huid: SOS kit tegen puistjes bestaande uit crème tegen puistjes + poeder Een kit tegen puistjes biedt directe hulp bij een onzuivere huid en acute puistjes. Bestaande uit een crème tegen puistjes die huidonzuiverheden reduceert, de talgproductie vermindert en de huid matteert alsook een De-Blemish Powder, dat door de crème wordt gemengd om huidonzuiverheden gedurende de nacht te bestrijden. Met vitamine C bevordert de multifunctionele kit bovendien de regeneratie van de huid. Nu ontdekken
  Nu een e-mail schrijven
  Productzoeker starten