MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWGift GuideExclusivesProductlijnenGezichtAmpullenTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Glimlachende vrouw met schuimig gezichtsmasker
Op (het gezicht) dat masker, klaar, af! Gezichtsmaskers – weldadig intensieve verzorging voor de huid Maskers zijn een echte beautytrend! Oogmaskers in de vorm van gel-pads voor een beauty-quickie tussendoor, of gezichtsmaskers om mee te ontspannen: maskers zijn populairder dan ooit! Maskers bevatten vaak een hoge concentratie werkzame stoffen, voor een intensieve huidverzorging. Ze geven de huid de gelegenheid om zich te herstellen en weer fris en ontspannen te stralen. Daarom zijn maskers de perfecte beauty-aanvulling op de dagelijkse huidverzorgingsroutine! Ontdekk onze verschillende BABOR beauty maskers.
U hebt de keuze uit crème-, peeling- en vliesmaskers en nog veel meer! 6 beautymaskers voor een mooie huid Een ding geldt voor alle maskers: het zijn aanvullende verzorgingsproducten, die de huid intensief verwennen met vocht en werkzame stoffen, zodat ze er verzorgd uitziet. Afhankelijk van de ingrediënten en de toepassing zijn maskers in verschillende categorieën in te delen. Welke beautymaskers echte klassiekers zijn en waarom ze nog steeds zo populair zijn, kunt u hier lezen.
Voor gezwollen en vermoeide ogen! Oogmasker Bij gezwollen, vermoeide ogen zijn oogmaskers in de vorm van oogpads perfect voor een snelle rehydratie tussendoor. Het masker wordt uitsluitend toegepast rond de ogen, waar droogtelijntjes kunnen ontstaan, en hydrateert daar intensief. De oogpads zijn ook heel gemakkelijk om onderweg te gebruiken, en geschikt voor ieder huidtype.
Vliesmasker voor de gevoelige huid Eenvoudig in gebruik! Vliesmasker Vliesmaskers, ook wel sheetmasks of cellulosemaskers genoemd, worden tijdens de fabricage doordrenkt met een krachtig werkend serum. U vouwt het masker open en brengt het aan op het gezicht. Bij hoogwaardige vliesmaskers moet u soms nog extra beschermlaagjes verwijderen. Het masker is al voorzien van openingen voor de ogen, neus en mond. Daardoor past het probleemloos op het gezicht en hydrateert het meteen en langdurig.
Voor intensieve hydratatie! Schuimmasker Schuimmaskers zijn verkrijgbaar in flesjes, die voor gebruik geschud moeten worden. Zo ontstaat een fluwelig, zacht schuim, dat na een inwerktijd van 15 minuten intensief vocht toedient en de eigen hydratatie van de huid ondersteunt.
Reversive overnight gezichtsmasker voor regeneratie in de nacht Voor intensieve regeneratie van de huid! Crèmemasker Crèmemaskers hebben vaak een rijkere samenstelling en zijn dan geschikt voor intensieve regeneratie van de huid, of ze zijn speciaal ontwikkeld als anti-aging masker. Ook overnight maskers zijn crèmemaskers. Ze ondersteunen ’s nachts de herstelfase van de huid en zorgen voor een jeugdig frisse, stralende huid in de ochtend – zonder dat het veel tijd kost.
In den Warenkorb
DOCTOR BABORRenewal Overnight MaskEen vol verzorgend gezichtsmasker met 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. € 29,90* / 75 ml 1000ml - € 398,67
In den Warenkorb
DOCTOR BABORUltimate Repair MaskVol crèmemasker voor de intensieve huidregeneratie € 64,90* / 50 ml 1000ml - € 1 298,00
In den Warenkorb
REVERSIVEpro youth overnight maskJeugdigheid activerend Overnight Mask € 69,90* / 75 ml 1000ml - € 932,00
In den Warenkorb
SeaCreationTHE MASKLuxe anti-aging crèmemasker. € 170,00* / 50 ml 1000ml - € 3 400,00
Voor een grondige reiniging van de huid! Peelingmasker Peelingmaskers zijn ideaal om de huid grondig te reinigen en dode huidcellen te verwijderen. Ook worden maskers met een peelingeffect soms gebruikt bij een onzuivere huid, omdat ze een teveel aan talg van de huid verwijderen. Ze geven de huid een soepel en glad gevoel en een roze teint, en ze bereiden de huid perfect voor op de volgende verzorgingsstappen, omdat werkzame stoffen zo veel beter door de huid opgenomen kunnen worden.
In den Warenkorb
CLEANSINGCleanse & Peel Mask3 in 1: reiniging, masker en peeling ineen. € 21,90* / 50 ml 1000ml - € 438,00
Reinigend peelingmasker voor een gladde huid
Hoe moet ik gezichtsmaskers gebruiken? Gezichtsmaskers kunnen veel doen, maar alleen als ze goed toegepast worden! U kunt regelmatig een masker gebruiken om de huid te verwennen met een extra portie verzorging, of juist op de momenten waarop de dagelijkse verzorging tekortschiet. Normaal gesproken kunt u maskers 1-2 keer per week op het gereinigde gezicht aanbrengen. De inwerkingstijd kan variëren. Die is ook afhankelijk van het huidtype en bedraagt minstens 10-20 minuten. Maar er zijn ook zogenaamde overnight maskers, die de hele nacht in de huid trekken en zo hun werking uitoefenen. Achtergebleven restanten van het masker worden licht ingemasseerd. Daarna kan het gewoonlijke verzorgingsritueel uitgevoerd worden.
Welk masker past bij mijn huid? Ontdekk meer
Gezichtsmasker STEP BY STEP
 • Reinigen voor gebruik van het masker. Reinig uw gezicht, hals, decolleté en handen.
 • Opbrengen van het masker. Gebruik bij het opbrengen van een crèmemasker een spatel of make-upkwast om het masker gelijkmatig te verdelen en laat daarbij de ogen, mond en neus vrij.
 • Masker laten inwerken. Laat het masker zo lang inwerken als op de verpakking staat aangegeven. Ga daarbij ook uit van het gevoel op de huid en geniet van uw me-time.
 • Masker verwijderen. Verwijder het masker afhankelijk van het type: neem een vliesmasker in zijn geheel af, of masseer bijvoorbeeld een peelingmasker met vochtige vingertoppen in de huid. Was de restanten grondig af met warm water of verwijder ze met een tissue.
 • Verzorging na het masker. Voer afhankelijk van hoe uw huid aanvoelt uw gewoonlijke verzorgingsroutine uit.
 • Aanvullende tips voor maskers
 • FEEL THE PEEL! Eventueel kunt u vooraf een peeling uitvoeren. Dan kunnen de werkzame stoffen uit het masker nog beter door de huid opgenomen worden.
 • EEN FRISSE KICK! Leg het gelmasker voor gebruik een tijdje in de koelkast, om het verfrissende effect te versterken.
 • TIP VOOR VLIESMASKERS! Vaak blijft er in de verpakking van vliesmaskers serum achter. Dat kunt u aanbrengen op uw hals en decolleté en daar zachtjes inkloppen.
 • ME-TIME! Maskers zijn een luxe voor de huid. Gun uzelf en uw huid tijd om te ontspannen en geniet er bewust van, bijvoorbeeld door u op uw adem te concentreren.
 • Nu een e-mail schrijven
  Productzoeker starten