Teint

De Cushion Foundation 02 natural perfectioneert de teint. Daarvoor wordt de innovatieve basislaag met een kwast of sponsje vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe aangebracht. De Luminous Skin Concealer 01 ivory verbergt binnen enkele seconden roodkleuringen en kringen onder de ogen en de teint ziet er gelijkmatiger uit en de blik is helderder.

Blush/Contour

De Tri-Color Blush 02 bronze is uitstekend geschikt om het gezicht meer frisheid te schenken en de contouren voordelig uit te laten komen. 

Met de Cushion blush 02 rose tovert men bovendien een vleugje zachte roodheid in het gezicht.

Eyes

De ogen staan bij deze make-up look absoluut in de focus en vragen daarom bij het opmaken de meeste aandacht.

Met de Lip & Eye Primer wordt het ooggebied voorbereid om de oogmake-up goed te laten zitten. Eerst wordt de lichte oogschaduw van het Eyeshadow Quattro 02 cool op het gehele bovenooglid aangebracht. Met de middelste oogschaduwtint wordt banaanvormig de arcadeboog geaccentueerd. Vervolgens wordt de buitenste ooghoek met de donkerste tint geaccentueerd en van buiten naar de binnenooghoek vervaagd. Tot slot is de laatste oogschaduw van het Quattro aan de beurt. Deze wordt doelgericht als highlighter op het midden van het ooglid en op de onderste wimperrand geplaatst. De bovenste en onderste wimperrand worden ook nog met het Eye Contour Pencil 01 black geaccentueerd en vervaagd.

Wie meer drama wil met de look, versterkt het bovenste streepje nog een keer met zwarte vloeibare eyeliner. 

Tot slot nog twee lagen van de Ultra Definition Mascara black aanbrengen en klaar is de glamoureuze look avondmake-up.

Lips 

Om de focus op de adembenemende oogmake-up te behouden, worden de lippen zacht subtiel geaccentueerd met de Cinderella Pink Lip Gloss 04.