AGE ID LOOK
EXPRESSIVE EYES

Teint

De teint heeft een prachtig zachte en gelijkmatige uitstraling met de Perfect Finish Foundation 02 in porcelain. Breng hiervoor met een sponsje de basislaag vanuit het midden van het gezicht gelijkmatig naar buiten toe aan. Kringen onder de ogen, roodkleuringen en oneffenheden laten zich makkelijk verbergen met de Luminous Skin Concealer 02 in natural.


Blush/Contour

Met de Tri-Colour Blush 01 in bronze tovert u een magische glow in het gezicht tevoorschijn. Bovendien worden de contouren van het gezicht prachtig geaccentueerd met de zachte driekleurige rouge. Voor een zachte contour de rouge op het jukbeen van kaakgewricht richting mondhoek aanbrengen, voor een duidelijkere contour wordt de rouge onder het jukbeen geplaatst.


EYES

Bij deze make-up staat het ooggebied in het middelpunt. Omlijst de ogen met het Eye Shadow pencil in blue en vervaag zachtjes de lijn.

Om de ogen te openen en ze in zijn geheel groter en helderder te laten werken, trekt u de binnenlijn met het lichte Line Correcting Pencil na. 

Vervolgens worden de wimpers krachtig aangezet met de Extra Volume Mascara in black. Dit gaat het makkelijkst met kleine zigzagbewegingen naar buiten toe. 

Tot slot brengt u de wenkbrauwen met de Eye brow filler fibers ash in vorm om de oogmake-up de perfecte finish te geven. 


Lips

Met de nude kleurige Glossy Lip Color 07 just nude krijgen de lippen een verleidelijke glans.