AGE ID LOOK
MODERN MATT

Teint

Voor een gelijkmatige, geperfectioneerde teint brengt u de Mattifying Foundation 02 natural met de vingers of een make-upkwast gelijkmatig vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe aan. Kringen onder de ogen, roodkleuringen en oneffenheden laten zich makkelijk verbergen met de Luminous Skin Concealer 02 natural.


Blush/Contour

Tri-Colour Blush 02 bronze

Voor de trendy matte look van de lippen bereidt u de lippen voor met de Lip & Eye Primer. Deze beschermt tegen het uitlopen van de lippenstift en zorgt ervoor dat de lippenstift nog beter blijft zitten.

Aansluitend omlijst u de contour van de lippen met de Lip Liner 02 in classic red en vult u de lippen met de matte lippenstift Lip Colour 12 in deep red en een lippenpenseel op voor meer nauwkeurigheid. 


Professionele tip:

Peel beslist de lippen van tevoren. Op deze manier worden de lippen heerlijk zacht en het aanbrengen van de lippenstift wordt nog gelijkmatiger.


Eyes

Om de make-up elegant en bescheiden te houden, worden de ogen maar lichtjes met de Perfect Curl Mascara black geaccentueerd. Met het Line Corrector pencil trekt u een lijn langs de binnenlijn van het oog, dit opent de blik en laat het ooggebied helder stralen.

Accentueer de wenkbrauwen met het Eye Brow Pencil 02 ash.

Als alternatief voor meer sexappeal van de avondmake-up kunt u met de zwarte Liquid Eye Liner de bovenste wimperrand verleidelijk op de voorgrond plaatsen.