AGE ID LOOK
YOUNG GLOW

Teint 

Gelijkmatigheid en perfectie van de teint is het wezenlijke van deze look. Voor het ultieme stralen brengt u de Cushion Foundation 01 ivory gelijkmatig met een kwast of met de vingers vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe aan.

Kringen onder de ogen, roodkleuringen en oneffenheden laten zich makkelijk verbergen met de Luminous Skin Concealer 01 ivory. De Skin Glow Illuminator 01 ivory light zorgt voor de magie. Met de highlighter worden licht-accenten geplaatst. Verwerk hiervoor de highlighter overal daar waar u lichtpuntjes wilt zetten – op de jukbeenderen, onder de wenkbrauwen, op de neusrug en ongeveer in het midden van het hart van de lippen. Voor een totale glow vermengt u voor het aanbrengen de Skin Illuminator met de Cushion Foundation.


Blush /Contour

Met de Tri-Color Blush 01 bronze tovert u in een handomdraai een lichte, gezonde frisheid in het gezicht tevoorschijn. Bovendien kan men met de zachte driekleurige rouge de contouren van het gezicht prachtig aangeven. Voor een zachte contour de rouge op het jukbeen van het kaakgewricht in de richting van de mondhoek aanbrengen. Voor een duidelijkere contour wordt de rouge onder het jukbeen geplaatst.


Eyes

Wie straalt er het hardst: de ogen of de teint? Breng daarvoor eerst de Lip & Eye Primer op de ogen en lippen aan. Aansluitend omlijst u de ogen met het glanzende Eye Shadow Pencil 01 shiny rose en brengt u mascara op de wimpers aan met de Ultra Definition Mascara black.

Voor het accentueren van de wenkbrauwen gebruikt u de Eye Brow Filler Fibers 01 brown.


Lips

De Lip Gloss 02 caramella laat de lippen voller schitteren.

Professionele tip: ook een gemengde huid kan met deze look een frisse uitstraling hebben zonder er meteen vettig uit te zien. Als uw huid neigt naar een sterke glans of vettige delen, bepoeder deze delen lichtjes met het transparante Invisible Powder. Dit rondt de stralende teint perfect af.