\"\"

De optimale oogverzorging om rimpels tegen te gaan

Hoe vermoeidheid & co. niet tot uitdrukking komen bij de ogen!

Het ooggebied heeft speciale aandacht nodig bij de dagelijkse verzorging want kringen en zwellingen onder de ogen alsmede droogterimpeltjes komen op deze plaats in het gezicht helaas bijzonder goed naar voren. Dit heeft te maken met de dunne en gevoelige toestand van de huid.

De ogen verraden hoe we ons voelen en wat we wensen. Maar vermoeidheid en co. willen we mijden. Dus wat kunnen we hieraan doen?

Definitief voor de juiste keuze van de passende oogcrème gaan! Want ook verzorgende oogproducten onderscheiden zich in hun textuur, ingrediënten en werking, afhankelijk van het huidtype.

In een oogopslag naar stralend mooi verzorgde ogen!

`s Morgens en ook `s avonds moet het gevoelige ooggebied worden verzorgd, om de huidveroudering tegen te gaan en voor stralende ogenblikken te zorgen! Daarvoor kloppen we de oogcrème, bij voorkeur met onze ringvinger, lichtjes in de huid. Bovendien kan de oogcrème één tot twee keer per week als oogmasker worden gebruikt: breng de crème gewoon royaler onder en boven de ogen aan. Op deze manier geven we het ooggebied meer elasticiteit en ziet het er direct strakker en wakkerder uit!

Kraaienpootjes:
Vijf tips om oogrimpels te voorkomen

Zo voorkomt u het beste oogrimpels! We lichten toe hoe kraaienpootjes ontstaan en wat u er tegen kunt doen!

Verneem her meer