MORE Power, MORE Colour, MORE Make upOnze nieuwe make-uplijn die MEER kan!Nu nieuw!Daar zijn ze dan: onze high-performance DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules voor maximale resultatenZo innovatiefJe krijgt van ons een 3-delige set met DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules cadeau bij een aankoopwaarde vanaf 90 EURMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Peeling

Gezichts- en lichaamsscrub: De geheime helden van de schoonheidsverzorging

Peelings – ontwikkeld om de mooiste huid te onthullen! Ze hebben speciale krachten en elke peeling van BABOR heeft een andere kracht. Peelings zijn de geheime helden van de schoonheidsverzorging. Ze maken de hoornlaag gladder met geraffineerde peelingingrediënten. Het wordt tijd dat ze de aandacht krijgen die ze verdienen.

Vrouw met zuivere huid

Wat is een peeling en wat doet het?

Onze huid vernieuwt zich ongeveer een keer per maand. We kunnen dit natuurlijke vernieuwingsproces van de hoornlaag ondersteunen door ons gezicht en ons lichaam regelmatig te peelen. De ingrediënten van de peeling ontdoen de huid van afgestorven hoornschilfertjes en revitaliseren de huid. Op deze manier is de huid perfect voorbereid op de waardevolle actieve werkstoffen van de erop volgende verzorgingsproducten. Voor een frisse, stralende huid!

Hoe vaak moet ik het gezicht scrubben?

Over het algemeen kan elke huid tegen een peeling. Hoe vaak u een gezichtsscrub gebruikt, is afhankelijk van het huidtype en is individueel aan te passen. 
Let op: wanneer u een peeling gebruikt, is de huid kortstondig gevoeliger voor de zon. Daarom is het het beste om de peeling ‘s avonds te gebruiken, zodat de huid zich ‘s nachts kan regenereren.

Normale huid

1-2 keer per week

Gebruik 1-2 keer per week een peeling bij een gezonde, probleemloze huid, zodat de natuurlijke bescherming van de huid niet negatief wordt beïnvloed.

Onzuivere huid

1-2 keer per week

Een onzuivere huid kan 1-2 keer per week een peeling verdragen om overtollig talg te verwijderen en puistjes en mee-eters te voorkomen.

Droge huid

1 keer per week

Voor een droge huid is het het beste om slechts 1 keer per week te peelen met een vochtinbrengende peeling.

Gevoelige huid

1 keer per maand

Voor een gevoelige huid is het het beste om slechts 1 keer per maand een bijzonder zachte peeling te gebruiken.

Hoe gebruik je een peeling voor het gezicht? 

De huid van ons gezicht is gevoeliger dan de huid van ons lichaam, onze handen en onze voeten. Daarom hebben gezichtsscrubs vaak een fijnere textuur dan lichaamsscrubs of lichaamspeelings. Gebruik dan ook alleen peelings die geschikt zijn voor het gezicht. Een goede gezichtsscrub zorgt niet alleen voor een frisse, roze teint, maar ook voor diepe reiniging van de poriën. Verstopte poriën worden ontdaan van overtollig talg. Zo kunt u onzuiverheden en puistjes voorkomen. 


Stap voor stap

Stap 1: gezicht schoonmaken.

Stap 2: peeling aanbrengen op de vochtige huid van het gezicht, de hals en het decolleté. Belangrijk: laat een ruim gebied rond de ogen vrij en zorg ervoor dat er geen deeltjes van de peeling in het oog terechtkomen.

Stap 3: de huid in het gezicht met draaiende bewegingen peelen; vooral rondom de neus kunt u dat zeer grondig doen. Voer op uw wangen echter wat minder druk uit.

Stap 4: daarna de hals en het decolleté peelen.

Stap 5: peeling met warm water verwijderen. Restanten van de peeling kunnen ook met een vochtige doek of washandje worden verwijderd.

Stap 6: uw gezicht, hals en decolleté met een serum en/of crème verzorgen.

Professionele gezichtspeeling bij de schoonheidsspecialiste

Zo gebruikt de professional de enzympeeling.

Lees hier meer

Refine Cellular fruitzuurpeeling voor de huid

De sterkste superhelden voor huidvernieuwing! 

MICRODERMABRASIE

De krachtigste superheld bij de ondersteuning van huidvernieuwing en tegen kleine oneffenheden. Bij microdermabrasie worden verhoornde huid en dode huidcellen mechanisch door de fijnste microkristallen verwijderd. Een speciaal apparaat blaast deze microkristallen op de huid en zuigt ze met een vacuümtechniek direct weer op. Het effect: de intensieve peeling onthult een fijne, frisse teint en de huid krijgt het signaal om cellen te vernieuwen. Zo veel peeling-power vindt u alleen maar bij de schoonheidsspecialiste!

Maak een afspraak


FRUITZUURPEELING

Of het nu gaat om een professionele fruitzuurbehandeling bij de schoonheidsspecialiste of het gebruik van een AHA-fruitzuurpeeling thuis, we hebben alle belangrijke informatie over het onderwerp fruitzuur voor u samengevat!

Meer informatie

Welke peeling past bij mij en mijn huid?

SUIKERSCRUB VOOR DE NORMALE HUID

Sugar Oil Peeling van BABOR

De 2 in 1 suiker-olie peeling voor thuisgebruik verwijdert afgestorven huidschilfertjes en zorgt zo voor een meer gelijkmatige, verfijnde teint. Met natuurlijke oliën, zoals argan-, sesam-, en macademianotenolie, wordt de huid al tijdens het peelen verzorgd.

Werking: De vitaliserende suiker-olie peeling voor het gezicht dient als optimale voorbereiding op de volgende verzorgingsstap en zorgt door de waardevolle oliën voor een voelbaar soepeler, gladdere huid. Het anti-ox-complex ondersteunt de zelfbescherming van de huid tegen schadelijke milieu-invloeden.

Sugar Oil Peeling
2 in 1 suiker-olie peeling

Nu ontdekken

Sugar oil peeling voor een zuivere huid van het gezicht
Zachte peeling voor de droge huid

VOCHTINBRENGENDE SCRUB VOOR DE DROGE HUID 

Gentle Peeling van BABOR

De milde, vochtinbrengende peelingcrème met anti-ox-complex en appelwater is ideaal om thuis te gebruiken en is ook een perfecte gezichtsscrub voor mannen. Eén of twee keer per week kan de fijngemalen, natuurlijke peeling de huid ontdoen van afgestorven hoornschilfertjes. Dit ritueel is goed voor elke huid. Vooral voor een droge huid! 

Werking: De mechanische gezichtspeeling zorgt voor een gelijkmatigere, verfijnde, stralend mooie teint en een voelbaar soepeler, gladdere huid! Het anti-ox-complex ondersteunt de zelfbescherming van de huid tegen schadelijke milieu-invloeden, terwijl de natuurlijke scrubdeeltjes losse huidschilfertjes verwijderen en ervoor zorgen dat de werkzame stoffen van de volgende verzorgingsstap beter worden opgenomen door de huid.


Gentle Peeling
Milde, hydraterende gezichtspeeling.

Nu ontdekken

REINIGENDE PEELING VOOR EEN ONZUIVERE HUID 

Cleanse & Peel Mask van BABOR

3 effecten in één product: reiniging, masker en peeling. Het reinigende peelingmasker is perfect voor thuisgebruik. Het masker verwijdert niet alleen afgestorven huidschilfertjes, maar ontdoet de onzuivere huid ook van overtollig talg en reinigt tot diep in de poriën.

Werking: Het reinigende peelingmasker met salicylzuur en natuurlijke peel-deeltjes opent de poriën en voorkomt onzuiverheden, puistjes en mee-eters. Kaolien vermindert de vetglans op de huid, terwijl het agrimonie-extract en provitamine B5 irritatie van de huid tegengaan en de vernieuwings- en regeneratieprocessen van de huid ondersteunen.


Cleanse & Peel Mask
3 in 1: reiniging, masker en peeling ineen.

Nu ontdekken

Cleanse & Peel masker: reiniging en masker in één
Enzym Cleanser van BABOR: Peeling met enzymen voor elk huidtype

ENZYMPEELING VOOR DE GEVOELIGE HUID 

Enzyme Cleanser van BABOR

De enzymatische peeling splitst vetten en eiwitten waardoor verhoornde huid op een bijzonder zachte manier zonder mechanische hulpmiddelen kan worden opgelost. De enzympeeling dringt niet door in de diepere lagen van de huid. De peeling werkt alleen in de bovenste cellaag en is daarom ideaal om thuis te gebruiken. Een enzymatische peeling kan bij ieder huidtype worden gebruikt. De rijpe huid wordt door een enzympeeling ontdaan van dode huidcellen die de huid er dof doen uitzien, en ziet er vervolgens weer fris en fruitig uit. Een enzympeeling is ook bijzonder geschikt voor de gevoelige en onzuivere huid. 

Werking: De reinigende enzympeeling ontdoet de huid voorzichtig van dode huidcellen en talg. Verstopte poriën worden schoongemaakt, zodat onzuiverheden, puistjes en mee-eters kunnen worden voorkomen. De huid ziet er frisser uit, het huidbeeld is fijner en de huid voelt gladder en gerevitaliseerd aan.


Enzyme Cleanser
Reinigings- en peelingpoeder op enzymbasis.

Nu ontdekken

Lichaamspeeling

Ontdoe uw lichaamshuid ook regelmatig van afgestorven huidschilfertjes. In de zomer zorgt een peeling vóór het zonnen voor een bijzonder regelmatige, bruine kleur. In de winter blijft de huid dankzij een peeling glad en soepel.

Verneem her meer

BABOR lichaamsscrubs