Gezonde huidBij de aankoop van 2 voedingssupplementen naar keuze ontvangt u de beperkt verkrijgbare BABOR-pillendoos GRATIS bij uw aankoop!Charity EditionBij aankoop van de Precious Collection krijgt u een exclusief T-shirt van ons cadeauPure verwennerijMaak kennis met BABOR SPA en dompel je onder in onze wellness-ervaringuw instituut: Studio A Beauty & Care - Babor Antwerpen in AntwerpenMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
uw instituut: Studio A Beauty & Care - Babor Antwerpen in Antwerpen
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Studio A Beauty & Care - Babor Antwerpen

Antwerpen

Onze passie is een stralende en gezonde huid. Studio A Beauty & Care is expert in huidverbetering en anti-aging verzorgingen. De kwalitatieve producten van BABOR gecombineerd met onze expertise maken je huid zichtbaar en voelbaar mooier, jonger en gezonder.Studio A Beauty & Care is een door BABOR gecertificeerd Excellence instituut wat betekent dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitsvereisten.Ook voor lichaamsverzorgingen, ontharingen, manicure en pedicure ben je bij ons aan het juiste adres.We kiezen voor een persoonlijke benadering en nemen ruimschoots de tijd om te luisteren, te verzorgen en te adviseren. Laad je met rust en geniet van verzorgingen met een effectief resultaat.

Bezoek onze website www.beautystudioa.be of contacteer ons. Maak een afspraak en ervaar een moment van ontspanning en verzorging. Boek online via volgende link : https://app.ibeauty.be/index.php/online_reservation/start/nl/mrzaulsz8b72eady .


Babor Antwerpen - Studio A Beauty & Care
Paul Smekensplein 15
2000 Antwerpen
BABOR kwaliteitskeurmerk
  • Excellence instituut

Studio A Beauty & Care - Babor Antwerpen op Google Maps