Beautysalon Elke

Elke Vanraes

Hartelijk welkom bij Beautysalon Elke in Assebroek, Brugge. Laat u zich ontvoeren – op een ontdekkingsreis door de wereld van schoonheid en welbehagen.

Hier vindt u fantastische mogelijkheden om uzelf en uw huid buitengewoon te laten verwennen met een perfecte BABOR-systeemverzorging anti-aging en huidverbetering.

Beautysalon Elke
Elke Vanraes
Baron Ruzettelaan 101
8310 Assebroek

telefoon: 0479-23 83 26
Mobil: 0479238326

e-mailadres: [email protected]
website: http://www.beautysalon.be
Facebook: https://www.facebook.com/beautysalon-elke-120535348788/timeline/?ref=hl
openingstijden

gesloten op maandag voormiddag en op woensdag

Hier in onze BABOR E-shop kunt u uw individueel „zorgeloos totaalpakket“ met de innovatieve BABOR-systeemverzorging voor thuis samenstellen, geheel volgens uw smaak en afgestemd op uw huidbeeld. Het maakt niet uit welke uitdagingen uw huid u bij uw dagelijkse verzorging stelt, met BABOR kan kunnen wij u op elk gebied en voor elk huidprobleem een oplossing bieden, verwent en verzorgt u zichzelf nu elke dag van top tot teen! Weet u niet precies welk huidtype u bent? Vindt u het moeilijk om uw optimale verzorging voor thuis samen te stellen? Kom gerust langs voor een gratis huidcheck of laat u zich met een exclusieve BABOR-behandeling verwennen. Graag geef geven wij u advies via de telefoon, bel ons op!

Ervaar de totale werking van de BABOR cosmetica.

DOCTOR BABOR

Nauwkeurige oplossingen voor alle schoonheidsbehoeften.

AMPOULE CONCENTRATES

minimale INZET - maximale WERKING

Beautysalon Elke op Google Maps