Gezonde huidBij de aankoop van 2 voedingssupplementen naar keuze ontvangt u de beperkt verkrijgbare BABOR-pillendoos GRATIS bij uw aankoop!Charity EditionBij aankoop van de Precious Collection krijgt u een exclusief T-shirt van ons cadeauPure verwennerijMaak kennis met BABOR SPA en dompel je onder in onze wellness-ervaringuw instituut: Belissa in Knokke-heistMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
uw instituut: Belissa in Knokke-heist
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Belissa

Knokke-heist

Welkom op de BABOR webshop van Belissa te Knokke.

Ervaar in een weldadige atmosfeer schoonheid in de naam van de roos in het hart van Knokke.

Alles begon met een zwarte roos – het symbool van volmaakte schoonheid. Al in 1956 streefde Dr. Michael Babor naar dit ideaal en legde de basis voor de onderneming BABOR. Tot op de dag van vandaag is dit ideaal drijfveer van het onderzoek in de BABOR laboratoria. De werkstoffen worden perfect op elkaar afgestemd voor maximale resultaten en onthullen zo individuele schoonheid. Met BABOR kunnen wij u op elk gebied en voor elk huidprobleem een oplossing bieden aan de hand van uw huidtype. Vindt u niet de juiste producten voor uw huid geschikt, kom gerust eens langs in ons salon voor een huidanalyse of maak gerust een afspraak voor een exclusieve BABOR behandeling.

Bel ons op – we nemen tijd voor u – maak een persoonlijke afspraak en ervaar daarbij de totale werking van de BABOR cosmetica.


Instituut Belissa
Iris Gobert
Burg.Frans. Desmidtplein 13
8300 Knokke-heist
openingstijden
maandag - zaterdag09:00 - 18:00 uur

BABOR kwaliteitskeurmerk
  • Excellence instituut

Belissa op Google Maps