Gezonde huidBij de aankoop van 2 voedingssupplementen naar keuze ontvangt u de beperkt verkrijgbare BABOR-pillendoos GRATIS bij uw aankoop!Charity EditionBij aankoop van de Precious Collection krijgt u een exclusief T-shirt van ons cadeauPure verwennerijMaak kennis met BABOR SPA en dompel je onder in onze wellness-ervaringuw instituut: Esthetiek Feminine in BredeneMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
uw instituut: Esthetiek Feminine in Bredene
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Esthetiek Feminine

Bredene

Hartelijk welkom bij instituut ESTHETIEK FEMININE. Laat u zich ontvoeren - op een ontdekkingsreis door de wereld van schoonheid en welbevinden.

Ervaar de totale werking van de BABOR cosmetica.

Hier in mijn BABOR E-Shop kunt u uw individueel „zorgloos totaalpakket“ met de innovatieve BABOR-systeemverzorging voor thuis geheel volgens uw persoonlijke smaak en huidbeeld samenstellen. Maakt niet uit welke uitdagingen uw huid u bij uw dagelijkse verzorging stelt, met BABOR kan ik u voor elk gebied en voor elk huidprobleem een opltimale oplossing bieden. Verwen en verzorg uzelf dagelijks van top tot teen! Weet u niet precies welk huidtype u bent? Valt het u zwaar om uw optimale thuisverzorging zelf samen te stellen? Loop dan toch even binnen voor een gratis huidcheck, of laat u zich met een exclusieve BABOR-behandeling verwennen.

Bel ons op – wij nemen de tijd voor u – maak een persoonlijke afspraak en ervaar daarbij de totale werking van de BABOR cosmetica.


Instituut Feminine
Nancy Boxus
Duinenstraat 353
8450 Bredene
BABOR kwaliteitskeurmerk
  • Excellence instituut

Esthetiek Feminine op Google Maps