Hair & Beauty World

Hartelijk welkom bij instituut Hair & Beauty World. Laat u zich ontvoeren - op een ontdekkingsreis door de wereld van schoonheid en welbehagen.

Hier vindt u fantastische mogelijkheden om uzelf en uw huid thuis optimaal te verwennen met een perfecte Babor-Systeemverzorging

Hair & Beauty World

Bussestraat 25 / 2840 Rumst / 015.34.45.32
Hoogstraat 60 / 2800 Mechelen / 015.41.54.38


e-mailadres: [email protected]
website: http://www.hairbeautyworld.be
openingstijden

Maandag to Vrijdag: 9.00 u tot 18.00 u Zaterdag 8.00 u tot 16.00 u

Hier in onze BABOR E-Shop kunt u uw individueel „zorgloos totaalpakket“ met de innovatieve BABOR-systeemverzorging voor thuis samenstellen, geheel volgens uw smaak en afgestemd op uw huidbeeld. Het maakt niet uit welke uitdagingen uw huid u bij uw dagelijkse verzorging stelt, met BABOR kunnen wij u op elk gebied en voor elk huidprobleem een oplossing bieden, verwent en verzorgt u zichzelf nu elke dag van top tot teen! Weet u niet precies welk huidtype u bent? Vindt u het moeilijk om uw optimale verzorging voor thuis samen te stellen? Kom gerust langs voor een gratis huidcheck of laat u zich met een exclusieve BABOR-behandeling verwennen.

Graag geven wij u ook persoonlijk advies in ons instituut. Het volledige BABOR gamma hebben we voor u in huis met onze expertise, uitleg en advies En.... onze gelaats- en lichaamsbehandelingen zijn zalig!

DOCTOR BABOR

Nauwkeurige oplossingen voor alle schoonheidsbehoeften.

AMPOULE CONCENTRATES

minimale INZET - maximale WERKING

Hair & Beauty World op Google Maps