JubileumeditieHet vernuftigste reinigingsduo voor een diep zuivere en stralend mooie huidMore Beauty, More GoldOnze 7-daagse Gold ampullenkuur voor regeneratie, stevigheid en gladheidSuperschoon effectVerzekert u zich van uw bandeau voor tijdens het reinigen vanaf 80 EURO aankoopwaardeuw instituut: Hilde Declerck in TorhoutMagazineInstituten en SpasProfessionalsOver BABORProductadviseur
navigator.spafinder
Mijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
navigator.spafinder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineInstituten en SpasProfessionalsOver BABORProductadviseur
uw instituut: Hilde Declerck in Torhout
navigator.notify.adviser

Hilde Declerck

Torhout

In instituut en nagelstudio Hilde Declerck kan je terecht voor diverse verzorgingen op maat.

Je wordt er geadviseerd door een professioneel team van 5 schoonheidsspecialisten. Gelaats-, lichaamsverzorgingen en kunstnagels zijn onze specialiteit en volledig aangepast aan uw persoonlijke behoeften. De nagelstudio is ondergebracht in een aanpalend pand. Zodoende kunnen alle verzorgingen in alle rust en met de meeste zorg gebeuren.

Overtuig uzelf van de BABOR-producten op de volgende pagina’s. Wij kunnen met de BABOR-producten voor elk huidprobleem een oplossing bieden. Weet u niet welk huidtype u heeft ? Vindt u het moeilijk om uw optimale verzorging voor uzelf samen te stellen ?

Wij geven u graag persoonlijk advies in ons instituut of via de telefoon (050 21 30 50). Een duik in een wereld die de stress van het dagelijkse leven en alle hectiek laat vergeten. Het klinkt eenvoudig, … Overtuig jezelf met onze producten. Gelaats-, lichaamsverzorgingen en kunstnagels zijn immers onze specialiteit en volledig aangepast aan uw persoonlijke behoeften.

Je totaal lekker in je vel voelen en je huid die verzorging geven die ze werkelijk nodig heeft. Overtuig jezelf en kom gerust eens binnen of bel voor verdere info.


BABOR BEAUTY SPA
Instituut Hilde Declerck BVBA
Nieuwstraat 7
8820 Torhout

Hilde Declerck op Google Maps