Pure verwennerijMaak kennis met BABOR SPA en dompel je onder in onze wellness-ervaringMORE Power, MORE Colour, MORE Make upOnze nieuwe make-uplijn die MEER kan!Instant GlowOntvang bij je aankoop vanaf 80 euro een Moisture Glow Cream als miniuw instituut: Hilde Declerck in TorhoutMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
uw instituut: Hilde Declerck in Torhout
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Hilde Declerck

Torhout

In instituut en nagelstudio Hilde Declerck kan je terecht voor diverse verzorgingen op maat.

Je wordt er geadviseerd door een professioneel team van 5 schoonheidsspecialisten. Gelaats-, lichaamsverzorgingen en kunstnagels zijn onze specialiteit en volledig aangepast aan uw persoonlijke behoeften. De nagelstudio is ondergebracht in een aanpalend pand. Zodoende kunnen alle verzorgingen in alle rust en met de meeste zorg gebeuren.

Overtuig uzelf van de BABOR-producten op de volgende pagina’s. Wij kunnen met de BABOR-producten voor elk huidprobleem een oplossing bieden. Weet u niet welk huidtype u heeft ? Vindt u het moeilijk om uw optimale verzorging voor uzelf samen te stellen ?

Wij geven u graag persoonlijk advies in ons instituut of via de telefoon (050 21 30 50). Een duik in een wereld die de stress van het dagelijkse leven en alle hectiek laat vergeten. Het klinkt eenvoudig, … Overtuig jezelf met onze producten. Gelaats-, lichaamsverzorgingen en kunstnagels zijn immers onze specialiteit en volledig aangepast aan uw persoonlijke behoeften.

Je totaal lekker in je vel voelen en je huid die verzorging geven die ze werkelijk nodig heeft. Overtuig jezelf en kom gerust eens binnen of bel voor verdere info.


BABOR BEAUTY SPA
Instituut Hilde Declerck BVBA
Nieuwstraat 7
8820 Torhout
BABOR kwaliteitskeurmerk
  • Excellence instituut

Hilde Declerck op Google Maps