uw instituut: Instituut Jepun Spa in MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
uw instituut: Instituut Jepun Spa in
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Instituut Jepun Spa
Overtuig uzelf door een aankoop van zeer exclusieve BABOR-producten op de volgende pagina’s.Bij ons kunt u dan ook echt genieten in de ware zin van het woord, wanneer u dat maar wilt! U kunt bij ons even heerlijk tot rust komen door middel van onze privé sauna faciliteiten, massage behandelingen, een luxe Babor gelaatsbehandeling of een bodyscrub/bodywrap.
Centraal staat dat u even kunt ontsnappen aan het dagelijkse leven, weg van alle drukte! Enkel ontspannen! Ook u heeft het verdiend om eens heerlijk verwend te worden!
Ontdek de kunst van nauwkeurige huidverzorging. Alles begon met een zwarte roos – het symbool van volmaakte schoonheid. Al in 1956 streefde
Dr. Michael Babor naar dit ideaal en legde de basis voor de onderneming BABOR. Tot op de dag van vandaag is dit ideaal drijfveer van het onderzoek in de BABOR laboratoria. Belangrijkste gedeelte zijn de Präzisionsformules voor huidverzorging made in Germany. De werkstoffen worden perfect op elkaar afgestemd voor maximale resultaten en onthullen zo individuele schoonheid.
Bel ons op – we nemen tijd voor u – maak een persoonlijke afspraak en ervaar daarbij de totale werking van de BABOR cosmetica.
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten