La Prima Vera

Vera en Marc Cosyns

Wij bieden u fantastische mogelijkheden om uzelf en uw huid buitengewoon te verwennen met een perfecte Babor-systeemverzorging, zowel voor gelaat als voor lichaam.

Hartelijk welkom bij Schoonheidsinstituut & Wellness Oase La Prima Vera te Deurne (Antwerpen). Laat u zich ontvoeren - op een ontdekkingsreis door de wereld van schoonheid, welbehagen en relaxatie.

M & V Lifestyle BVBA
Vera en Marc Cosyns
Twee Gezusterslaan 90
2100 Deurne

telefoon: 03-326 14 22
fax: 03-326 14 51

e-mailadres: info@laprimavera.be
website: http://www.laprimavera.be
openingstijden

zondag en maandag gesloten dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 12.30 uur en 13.30 - 18.00 uur zaterdag 10.00 - 17.00 uur

In onze Babor E-shop kunt u uw individueel "zorgeloos totaalpakket" met de innovatieve Babor-systeemverzorging voor thuis samenstellen, geheel volgens uw smaak en afgestemd op uw huidbeeld. Het maakt niet uit welke uitdagingen uw huid u bij uw dagelijkse verzorgingen stelt, met Babor kunnen wij u op elk gebied en voor elk huidprobleem een oplossing bieden. Weet u niet precies welk huidtype u bent? Vindt u het moeilijk om uw optimale verzorging voor thuis samen te stellen? Kom gerust langs voor een gratis huidcheck of laat u zich met een exclusieve Babor-behandeling (vanaf 30 €) verwennen. Telefoneer ons gerust op 03/326 14 22, wij geven u graag advies.

Ervaar de totale werking van Babor cosmetica.

DOCTOR BABOR

Nauwkeurige oplossingen voor alle schoonheidsbehoeften.

AMPOULE CONCENTRATES FP

Werkstofconcentraten voor onmiddellijke, zichtbare effecten.

La Prima Vera op Google Maps