Schoonheids- en Wellnessinstituut Lieve Mestdagh

Brugge

Welkom op onze BABOR E-shop! Hebt u bij ons al genoten hoe zalig de BABOR producten aanvoelen op uw huid? En u bent overtuigd van de goede en verzorgende werking van de BABOR systeemverzorgingen? Maar.... Eventjes geen tijd om tot bij ons te komen? Dan leiden wij u graag door het productassortiment van BABOR.

Een vraagje? Vindt u het moeilijk om uw optimale verzorging voor thuis samen te stellen? Bel of mail ons en wij helpen u om uw keuze te maken.

Maar......!
Toch eventjes tijd maken om bij ons langs te komen.....!
Want bij schoonheids- en wellnessinstituut Lieve Mestdagh wordt u zalig onder handen genomen door een team van gespecialiseerde schoonheidsspecialistes en geleid in de veelzijdige wereld van de BABOR gezichts- en lichaamsbehandelingen.
"Instituut Lieve Mestdagh" is trendsetter in diverse verzorgingen en city spa. Genieten van de halve- en dagarrangementen doe je in de duo-cabines, waar deugddoende massages, aroma behandelingen, peelings en pakkingen met de exclusieve BABOR spa producten u de tijd even doen vergeten. Het prachtige herenhuis, gelegen op 10 min. wandelen van de grote markt van Brugge, werd stijlvol gerestaureerd en aangekleed in een gezellige cottagestijl, waar bij het binnenkomen de haard u toelacht. De blikvanger is de wellness lounge met sauna, hamam, therapiebad en nagenieten kan je in de buitenjacuzzi. Helemaal privé. Zeer moeilijk om te kiezen tussen blijven of Brugge verder te verkennen.....

Groetjes van Lieve en haar enthousiast team.


BVBA ELEM
Lieve Mestdagh
Koningin Elisabeth Laan 15
8000 Brugge
openingstijden
dinsdag - donderdag09:00 - 19:00 uur
vrijdag09:00 - 18:00 uur
zaterdag09:00 - 17:00 uur

Schoonheids- en Wellnessinstituut Lieve Mestdagh op Google Maps