Neyrinck Ann

Harelbeke

U wordt er geadviseerd door een professioneel team van 3 schoonheidsspecialisten. Gelaats-, lichaamsverzorgingen en kunstnagels zijn onze specialiteit en volledig aangepast aan uw persoonlijke behoeften. De wellness is ondergebracht in een aanpalende ruimte. Zodoende kunnen alle verzorgingen in alle rust en met de meeste zorg gebeuren.

Hartelijk welkom bij instituut Cosmea in Harelbeke. Laat u zich ontvoeren - op een ontdekkingsreis door de wereld van schoonheid en welbehagen.

In instituut – nagelstudio COSMEA kunt u terecht voor diverse verzorgingen op maat.

Overtuig uzelf van de BABOR producten op de volgende pagina’s. Wij kunnen met de BABOR producten voor elk huidprobleem een oplossing bieden. Weet u niet welk huidtype u heeft? Vindt u het moeilijk om uw optimale verzorging voor uzelf samen te stellen?

Wij geven u graag persoonlijk advies in ons instituut of via de telefoon (056/725573). Een duik in een wereld die de stress van het dagelijkse leven en alle hektiek laat vergeten. Het klinkt eenvoudig... Overtuig uzelf met onze producten. Gelaats-, lichaamsverzorgingen en kunstnagels zijn immers onze specialiteit en volledig aangepast aan uw persoonlijke behoeften.

JE TOTAAL LEKKER IN JE VEL VOELEN EN JE HUID DIE VERZORGING GEVEN DIE ZE WERKELIJK NODIG HEEFT. OVERTUIG JEZELF EN KOM GERUST EENS BINNEN OF BEL VOOR VERDERE INFO.


Instituut Cosmea
Ann Neyrinck
Peter Benoitlaan 114
8530 Harelbeke
openingstijden
maandag - dinsdaggesloten
donderdaggesloten
vrijdaggesloten
zaterdaggesloten

Bijzonderheden
  • GESLOTEN OP WOENSDAG EN ZONDAG VOORLOPIG NOG GEEN BANCONTACT

BABOR kwaliteitskeurmerk
  • Gecertificeerd instituut

Neyrinck Ann op Google Maps