Gezonde huidBij de aankoop van 2 voedingssupplementen naar keuze ontvangt u de beperkt verkrijgbare BABOR-pillendoos GRATIS bij uw aankoop!Charity EditionBij aankoop van de Precious Collection krijgt u een exclusief T-shirt van ons cadeauPure verwennerijMaak kennis met BABOR SPA en dompel je onder in onze wellness-ervaringuw instituut: Allure Babor institute in OostendeMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
uw instituut: Allure Babor institute in Oostende
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Allure Babor institute

Oostende

Hartelijk welkom bij Allure Babor institute in Oostende. U wenst uw huid te laten verwennen? Dan kan dat alleen met de perfecte BABOR verzorgingsprodukten.

Ook in het instituut bent u van harte welkom. Kom gerust eens langs en kom op ontdekkingstocht door de wereld van schoonheid en welbehagen!!

U wenst zich te laten verzorgen- en verwennen in een rustige omgeving, dan bent u bij schoonheidsinstituut ALLURE aan het goede adres. Ik heb gekozen voor klein maar fijn, zo kan ik me volledig op u focussen en komt de BABOR-beauty filosofie tot z´n recht. Speciale gezichtsbehandelingen, lichaamsverzorgingen op probleemzone´s, weldadige massage´s, manicure, pedicure, epilatie´s, gelnagels en make-up afgestemd op uw type maken van een bezoek een onvergetelijke belevenis van lichaam en zintuigen. Overtuig uzelf door een aankoop van zeer exclusieve BABOR produkten op de volgende pagina´s. Of boek een afspraak bij mij in het instituut. Graag geef ik u ook advies via de telefoon of in het instituut.

Ervaar de totale werking van de BABOR cosmetica!


Allure Babor Institute
Vanspeybroeck Ann
Jozef II-straat 38
8400 Oostende
openingstijden
maandag - dinsdag09:00 - 18:00 uur
donderdag09:00 - 18:00 uur
vrijdag09:00 - 18:00 uur
zaterdag09:30 - 16:00 uur

BABOR kwaliteitskeurmerk
  • Excellence instituut

Allure Babor institute op Google Maps