Schoonheidsinstituut Fanny

Bilzen

Hartelijk welkom in mijn BABOR E-shop – het inkoopparadijs voor uw huid en zintuigen. Verheugt u zich op een ontspannen shoppingtour door de unieke BABOR-systeemverzorging, de meest exclusieve producten voor gezicht en lichaam. Ik wil u graag een keer persoonlijk door de opwindende en veelzijdige wereld van de BABOR-behandelingen leiden.

Zowel voor hem of haar heeft dit instituut, geleid door Fanny Aussems, de perfecte behandeling in huis. Iedere klant mag bij Schoonheidsinstituut Fanny rekenen op een specifieke behandeling op maat. Nog nooit zult u zo stralend terugkeren na een bezoekje aan Bilzen en Fanny. Uiteraard bent u ook altijd welkom als u zich wil laten verwennen.

Hier in mijn/onze BABOR E-shop kunt u uw individueel „zorgeloos totaalpakket“ met de innovatieve BABOR-systeemverzorging voor thuis samenstellen, geheel volgens uw smaak en afgestemd op uw huidbeeld. Het maakt niet uit welke uitdagingen uw huid u bij uw dagelijkse verzorging stelt, met BABOR kan ik/kunnen wij u op elk gebied en voor elk huidprobleem een oplossing bieden, verwent en verzorgt u zichzelf nu elke dag van top tot teen!
Weet u niet precies welk huidtype u bent? Vindt u het moeilijk om uw optimale verzorging voor thuis samen te stellen?
Kom gerust langs voor een gratis huidcheck of laat u zich met een exclusieve BABOR-behandeling verwennen. Graag geef ik/geven wij u advies via de telefoon, bel ons op!

Ervaar de totale werking van de BABOR cosmetica.


Schoonheidsinstituut Fanny
Fanny Aussems
Riemsterweg 102 A
3740 Bilzen
openingstijden
dinsdag09:00 - 12:00 uur en 13:00 - 18:00 uur
woensdag09:00 - 12:00 uur
donderdag09:00 - 12:00 uur en 13:00 - 20:00 uur
vrijdag09:00 - 12:00 uur en 13:00 - 18:00 uur
zaterdag09:00 - 12:00 uur

BABOR kwaliteitskeurmerk
  • Gecertificeerd instituut

Schoonheidsinstituut Fanny op Google Maps