Sensebella beauty & skincare

Rumbeke

Your beauty, my passion.

Ervaar in een weldadige atmosfeer schoonheid in de naam van de roos in het hart van Roeselare. Bij Sensebella kunt u terecht voor uiterst professionele behandelingen van gelaat, lichaam, handen en voeten met een zichtbaar resultaat. De behandelingen worden in een aangenaam kader, en in alle rust met de aangepaste producten van Babor toegepast. Hier draait alles om u. Iedere klant is uniek en na een professionele huidanalyse worden de Babor precisieformules specifiek op u afgestemd. Dat maakt uw huidverzorging tot een exclusief genot. Tijdens een behandeling ervaart u een buitengewone schoonheidsbelevenis die effectieve werkstoffen en een absolute verwenfactor met elkaar verbindt.

Gun uzelf een moment van ontspanning waarbij u centraal staat. Eventjes weg uit de dagdagelijkse drukte in een oase van rust. Welkom in uw moment van welzijn.

Mag het een beetje meer zijn? Bij Sensebella staat kwaliteit ver boven kwantiteit! Graag maak ik tijd vrij om uw specifieke behoeften te bespreken. Het is dan ook mijn passie om uw wensen in de praktijk om te zetten en u verder te helpen met het juiste advies. Geniet alvast van uw shopping

Stralende groeten,
uw huidexperte,
Stephanie


Sensebella
Stephanie Debruyne
Spytenburg 7
8800 Rumbeke
BABOR kwaliteitskeurmerk
  • Gecertificeerd instituut

Sensebella beauty & skincare op Google Maps