spabodyandface

Marina De Ruyck

Hartelijk welkom bij Spa Body and Face te Borsbeek Geniet u van een heerlijk moment in onze privé-sauna, stoombad, jacuzzi met 2 ligplaatsen, infraroodcabine, en verwarmd zwembad met streaming.

U kan bij BABOR E-shop voor uw huid bij BABOR Spa en ook voor het inkoopparadijs voor uw huid en zintuigen. Verheugt u zich op een ontspannen shoppingtour door de unieke BABOR-systeemverzorging, de meest exclusieve producten voor gezicht en lichaam. Dankzij de producten ervaart u een buitengewone schoonheidsbelevenis die effectieve werkstoffen en een absolute verwenfactor met elkaar verbindt.

Spa Body and Face
Marina De Ruyck
Boechoutsesteenweg 42
2150 Borsbeek

telefoon: 03-2945027

e-mailadres: deruyck.marina@gmail.com
website: http://www.spabodyandface.be
openingstijden

Alle dagen van 10:.00u tot 24:00u steeds op afspraak

Hier in onze BABOR E-shop kunt u uw individueel „zorgeloos totaalpakket“ met de innovatieve BABOR-systeemverzorging voor thuis samenstellen, geheel volgens uw smaak en afgestemd op uw huidbeeld. Het maakt niet uit welke uitdagingen uw huid u bij uw dagelijkse verzorging stelt, met BABOR kunnen wij u op elk gebied en voor elk huidprobleem een oplossing bieden, verwent en verzorgt u zichzelf nu elke dag van top tot teen! Weet u niet precies welk huidtype u bent? Vindt u het moeilijk om uw optimale verzorging voor thuis samen te stellen? Graag geven wij u advies

DOCTOR BABOR

Nauwkeurige oplossingen voor alle schoonheidsbehoeften.

AMPOULE CONCENTRATES FP

Werkstofconcentraten voor onmiddellijke, zichtbare effecten.

spabodyandface op Google Maps