Peel itBij iedere bestelling vanaf €80 krijg je van ons een gratis cadeau : de Enyzme CleanserMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Wenkbrauwen goed tekenen | ✓ Vrouw met bruin haar en natuurlijke wenkbrauwen
Perfecte wenkbrauwen tekenen Natuurlijke wenkbrauwen – met wenkbrauwpotlood en wenkbrauwgel! Met opvallende wenkbrauwen bent u op dit moment hartstikke trendy! Maar niet iedereen heeft van nature dikke, borstelige wenkbrauwen. Met een wenkbrauwpotlood of wenkbrauwgel kunt u perfecte wenkbrauwen tekenen. Voor mensen die wat onregelmatige, dunne wenkbrauwen hebben, voor mensen die de haartjes van de wenkbrauwen net iets donkerder willen maken zonder verf en voor mensen die hun wenkbrauwen willen accentueren!
Wenkbrauwen goed tekenen! Voordat u uw wenkbrauwen op natuurlijke wijze kunt tekenen en accentueren, bepaalt u eerst de natuurlijke vorm van uw wenkbrauwen. Het enige wat u daarvoor nodig hebt, is een potlood.
Handleiding: Brow Mapping
 • Bepaal het begin van de wenkbrauwen Plaats het potlood verticaal langs de binnenste ooghoek en de inkeping van de neusvleugel. De punt van het potlood wijst het begin van uw wenkbrauw aan.
 • Bepaal het hoogste punt van de wenkbrauwen Verbind het buitenste deel van de neusvleugel met de buitenste rand van de pupil. De punt van het potlood wijst het hoogste punt van uw wenkbrauw aan.
 • Bepaal het uiteinde van de wenkbrauwen Plaats het potlood aan de zijkant van de neusvleugel en verbind deze met de buitenste ooghoek. De punt van het potlood wijst het uiteinde van uw wenkbrauw aan.
 • Wenkbrauwen tekenen Welke kleur wenkbrauwen past bij mij? Wenkbrauwen zijn er voornamelijk om onze ogen te beschermen, maar ze hebben ook een belangrijke invloed op ons uiterlijk! De juiste kleur van de wenkbrauwen kan een positief effect hebben op uw hele gezicht. We raden u daarom aan om uw wenkbrauwen niet meteen te verven, maar eerst gebruik te maken van make-uphulpmiddelen voor wenkbrauwen, zoals een wenkbrauwpotlood of een getinte wenkbrauwgel. U kunt dan altijd de meest geschikte kleur kiezen, want het haar is in de zomer vaak van nature lichter dan in de winter. Het uiterlijk en de kleur van uw wenkbrauwen kunt u hierop afstemmen.
  De juiste kleur wenkbrauwen ziet er natuurlijk uit Als u uw wenkbrauwen wilt verven, raden we aan om een kleur te gebruiken die past bij uw huidskleur en teint. In principe ronden donkere wenkbrauwen uw look perfect af! Let er echter op dat u uw wenkbrauwen niet te donker maakt, want dat ziet er al snel onnatuurlijk en nep uit. Gebruik uw haarkleur daarom als uitgangspunt. Meestal is het goed als u een tint donkerder kiest voor de kleur van uw wenkbrauwen. Voor blonde wenkbrauwen kunt u het beste een lichtbruine make-up gebruiken, voor bruine wenkbrauwen een iets donkerdere tint bruin. Heeft u zwarte haren, gebruik dan geen bruine tinten om uw wenkbrauwen te tekenen.Let op: een zwarte kleur past alleen bij zwart haar. Als u een lichtere kleur gebruikt voor uw wenkbrauwen dan de kleur van uw haar, ontstaan niet de juiste contouren waarmee uw ogen perfect tot hun recht komen.
  Welke kleur wenkbrauwen past goed bij geverfde haren? Als u uw haar hebt geverfd, zou u ook uw wenkbrauwen zo moeten tekenen dat ze erbij passen. U hebt bijvoorbeeld uw van nature bruine haar blond geverfd. De natuurlijke kleur van de wenkbrauwen is vaak net wat donkerder. Gebruik hier dan ook geen extra kleur, maar vul uw wenkbrauwen aan met dezelfde tint en breng ze in vorm. Voor opvallendere haarkleuren zoals donkerrood wordt een natuurlijke bruine tint aanbevolen. Hierdoor ziet uw gezicht er subtieler uit en oogt het totaalplaatje natuurlijk.
  Epileer de wenkbrauwen op de juiste manier en breng ze in vorm! Hoe u borstelige wenkbrauwen behandelt door de wenkbrauwen goed te epileren en ze in vorm te brengen. Meer informatie
  Wenkbrauwen goed tekenen | ✓ Wenkbrauwpotlood ✓ Wenkbrauwgel ✓ Make-up Wenkbrauwen tekenen met een potlood en wenkbrauwgel Er zijn inmiddels talloze make-upproducten voor wenkbrauwen. En dat is maar goed ook, want dunne wenkbrauwen, zoals we die kennen uit de jaren ‘90, zijn al lang niet meer trendy! U hebt overigens maar twee essentials nodig om uw wenkbrauwen een natuurlijke uitstraling te geven. Dit zijn ze!
  Hiermee tekent u op natuurlijke wijze haartjes! Wenkbrauwpotlood Een wenkbrauwpotlood is het ideale hulpmiddel om haartjes heel precies mee te tekenen, vooral als uw wenkbrauwen van nature erg dun, onregelmatig of erg licht zijn. Een wenkbrauwpotlood met geïntegreerd borsteltje is bijzonder geschikt omdat u hiermee uw wenkbrauwen kunt kleuren en ze tegelijkertijd voller kunt laten lijken. Gebruik de natuurlijke vorm van uw wenkbrauwen als basis. Bepaal de vorm voordat u begint met de brow mapping.
  Wenkbrauwen goed tekenen | ✓ Wenkbrauwpotlood ✓ Make-up Hoe gebruikt u een wenkbrauwpotlood het beste? Kam de haartjes van uw wenkbrauwen naar beneden en vul vervolgens uw wenkbrauwen in. Doe dit langs de basis van de wenkbrauwen met fijne lijntjes die op haartjes lijken. Vermijd te lange en te dikke strepen. Daardoor zien de wenkbrauwen er plat en onnatuurlijk uit. Slijp het wenkbrauwpotlood goed. Begin met het tekenen van de haartjes bij de neus en ga met fijne bewegingen door tot aan de slapen. Borstel dan de haartjes van de wenkbrauwen weer op en meng de kleuren. Voor een natuurlijke look en mooie wenkbrauwen.
  In den Warenkorb
  Make upEye Brow Pencil 01 light brownMultitalent voor een echte WOW-brow. € 13,90* / 1 g 100g - € 1 390,00
  In den Warenkorb
  Make upEye Brow Pencil 02 ashMultitalent voor een echte WOW-brow. € 13,90* / 1 g 100g - € 1 390,00
  Wenkbrauwen stylen en fixeren! Wenkbrauwgel Met een getinte wenkbrauwgel kunt u uw wenkbrauwen kleuren, in vorm brengen en fixeren. U kunt wenkbrauwgel als aanvulling op het wenkbrauwpotlood gebruiken, om de kleur en vorm van de wenkbrauwen te fixeren. U kunt de gel ook in plaats van het wenkbrauwpotlood gebruiken. Het gebruik van alleen een wenkbrauwgel is bijzonder geschikt voor mensen die houden van een natuurlijke look. Met een gel wordt namelijk niet de huid, maar het haar zelf getekend en gevormd. Het resultaat ziet er heel natuurlijk en subtiel uit. Bovendien is wenkbrauwgel geschikt voor zowel dunne als volle wenkbrauwen. Lichte, dunne wenkbrauwen worden opgevuld, volle wenkbrauwen krijgen contouren en worden gefixeerd.
  Wenkbrauwen goed tekenen | ✓ Wenkbrauwgel ✓ Make-up Hoe tekent u natuurlijke wenkbrauwen met wenkbrauwgel? Wenkbrauwgel werkt op dezelfde manier als mascara, alleen dan voor de wenkbrauwen. De samenstelling is echter anders en ook de borstel is anders. De getinte gel kan nauwkeurig worden aangebracht met behulp van een klein borsteltje. Gebruik wenkbrauwgel voorzichtig en niet te veel. Let er bij het aanbrengen van de gel op dat u niet te veel druk uitoefent. Kleur alleen de haartjes van de wenkbrauwen en niet de huid eronder.
  In den Warenkorb
  Make upEye Brow Mascara 01 ashWenkbrauwmascara voor de perfecte omlijsting. € 18,90* / 3 g 100g - € 630,00
  In den Warenkorb
  Make upEye Brow Mascara 02 mediumWenkbrauwmascara voor de perfecte omlijsting. € 18,90* / 3 g 100g - € 630,00
  In den Warenkorb
  Make upEye Brow Mascara 03 darkWenkbrauwmascara voor de perfecte omlijsting. € 18,90* / 3 g 100g - € 630,00
  Begin nu met de chat
  Nu een e-mail schrijven
  Productzoeker starten