U wilt BABOR partner worden?

 

…Dan bent u hier op het juiste adres. BABOR biedt voor elk business-concept de passende en op maat gesneden oplossing: of het nu gaat om een schoonheidsinstituut, hotel spa of medical spa.

Met onze kennis van experts vertalen we de geheimen van de fijnste, natuurlijke werkstoffen in luxehuidverzorging van de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid.

Het resultaat sinds meer dan 60 jaar: individuele systeemverzorging made in Germany. Samen met u kunnen we een succesverhaal schrijven dat recht doet aan uw individuele business-denkbeelden.

\"\"

Instituten – het succesvolle programma voor starters

 

Word BABOR premium-partner en verzekert u zich van de beste condities en de meest exclusieve diensten die BABOR te bieden heeft.

Uw voordelen: Ver boven een gemiddeld hoge omzetgroei en een productverkoopdeel van gemiddeld 40% spreken voor zich. Het succesgeheim? Onze partnerschapsconcepten BABOR BEAUTY SPA en BABOR INSTITUUT. Ze staan voor kwaliteit, creëren zichtbaarheid, herkenning en daardoor vertrouwen bij de consument.

Met deze partnerschapsconcepten geeft u niet alleen leiding aan een BABOR depot, maar ook uw zaak heeft een moderne uitstraling en is vormgegeven om de verkoop te bevorderen.

Wereldwijd werken we al met meer dan 170 succesvolle premium-partners in 24 landen samen. Start nu en profiteer van onze ervaring voor uw geheel eigen succesverhaal.

 

 

Hotel spa – we maken uw hotel SPA tot een profit center.


Met onze intelligente business-oplossingen voor exclusieve en veeleisende hotel SPA’s bereikt u een omzetvergroting van 20%. Profiteer van onze jarenlange ervaring en onze op maat gesneden diensten die recht doen aan de bijzonderheden van uw hotel, schip of vliegtuig SPA.

 

\"\"

 

Medical spa – gebundelde competentie voor dermatologen en esthetische chirurgen

Het concept met toekomst rondom het thema dermatologie en esthetica is het professionele antwoord op de toenemende vraag naar cosmetisch-esthetische behandelingsmethoden alsmede op het gebied van invasieve alsook niet-invasieve ingrepen. Ook hier heeft BABOR een passend concept voor u klaarstaan met zowel zijn DOCTOR BABOR producten ook als talrijke op de geneeskunde georiënteerde behandelingsmethoden. 

 

BABOR biedt voor elk business-concept een op maat gesneden oplossing.

 

Zullen we het eens hebben over uw business-idee?

Neem contact met ons op. We verheugen ons op het contact met u:

 
Kristien Grymonprez | Mail: [email protected] | Tel: 0475 61 48 36