Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
U wilt BABOR partner worden? Interesse …Dan bent u hier op het juiste adres. BABOR biedt voor elk business-concept de passende en op maat gesneden oplossing: of het nu gaat om een schoonheidsinstituut, hotel spa of medical spa. Met onze kennis van experts vertalen we de geheimen van de fijnste, natuurlijke werkstoffen in luxehuidverzorging van de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid.Het resultaat sinds meer dan 60 jaar: individuele systeemverzorging made in Germany. Samen met u kunnen we een succesverhaal schrijven dat recht doet aan uw individuele business-denkbeelden.
Het succesvolle programma voor starters. Instituten Word BABOR premium-partner en verzekert u zich van de beste condities en de meest exclusieve diensten die BABOR te bieden heeft.Uw voordelen: Ver boven een gemiddeld hoge omzetgroei en een productverkoopdeel van gemiddeld 40% spreken voor zich. Het succesgeheim? Onze partnerschapsconcepten BABOR BEAUTY SPA en BABOR INSTITUUT. Ze staan voor kwaliteit, creëren zichtbaarheid, herkenning en daardoor vertrouwen bij de consument.Met deze partnerschapsconcepten geeft u niet alleen leiding aan een BABOR depot, maar ook uw zaak heeft een moderne uitstraling en is vormgegeven om de verkoop te bevorderen.Wereldwijd werken we al met meer dan 170 succesvolle premium-partners in 24 landen samen. Start nu en profiteer van onze ervaring voor uw geheel eigen succesverhaal.
We maken uw hotel SPA tot een profit center. Hotel spa Met onze intelligente business-oplossingen voor exclusieve en veeleisende hotel SPA’s bereikt u een omzetvergroting van 20%. Profiteer van onze jarenlange ervaring en onze op maat gesneden diensten die recht doen aan de bijzonderheden van uw hotel, schip of vliegtuig SPA.
Gebundelde competentie voor dermatologen en esthetische chirurgen. Medical spa Het concept met toekomst rondom het thema dermatologie en esthetica is het professionele antwoord op de toenemende vraag naar cosmetisch-esthetische behandelingsmethoden alsmede op het gebied van invasieve alsook niet-invasieve ingrepen. Ook hier heeft BABOR een passend concept voor u klaarstaan met zowel zijn DOCTOR BABOR producten ook als talrijke op de geneeskunde georiënteerde behandelingsmethoden.
BABOR biedt voor elk business-concept een op maat gesneden oplossing. Nu BABOR-partner worden
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten