Beslist u zelf:
We zijn er persoonlijk en online voor u.

\"\"

Premium Business Support

Met de PREMIUM BUSINESS SUPPORT (PBS) geven we u de mogelijkheid uw business levenskrachtig en modern vorm te geven om zo de toekomst tegemoet te treden.

Reclamemaatregelen zoals reclamedrukwerk, online reclame, beauty events, de BABOR V.I.P.-CARD, BABOR meubilair alsook bijscholingen ondersteunen u daarbij om uw succes duurzaam te verhogen.

 • BABOR reclamedrukwerk
  Van het klassieke reclamedrukwerk tot en met radioreclame: PBS ondersteunt uw reclameboodschappen.
 • BABOR V.I.P.-CARD
  Klantenbinding is alsmaar meer een thema dat iedereen in de markt roept. Met de BABOR V.I.P.-CARD kunt u uw klanten binden. PBS ondersteunt u met aantrekkelijke productpremies.
 • BABOR online reclame
  Wie online succesvol wil zijn, plaatst zijn reclameboodschappen natuurlijk ook op het internet. Uw online activiteiten ondersteunen we in het kader van PBS.
 • BABOR beauty event
  U wilt uw klanten graag informeren en beroeren met events? Wanneer u een BABOR event viert, kunt u uw PBS conditie daarvoor gebruiken.
 • BABOR meubilair
  Emotional selling – daartoe behoren onder andere de juiste meubels die een aangename ambiance creëren. We hebben voor u een perfecte voorselectie gemaakt. Het beste: u kunt hiervoor eveneens uw PBS-aandeel gebruiken.
 • BABOR bijscholing
  Voor elke professional zijn bijscholingen een absolute must. U kunt aanspraak maken op veel BABOR seminars via uw PBS-claim.
 • BABOR POS
  BABOR POS is een GoBD-gecertificeerd totaaloplossing voor kassasysteem powered by studiolution. BABOR heeft dit aanbod helemaal nieuw voor u in het programma, dat vooral indruk maakt door zijn veelzijdige voordelen. Terwijl u zich het beste om uw klanten kunt bekommeren, neemt BABOR POS de rest over: afspraakherinneringen, sms voor verjaardagen, e-mailmarketing, de optimale medewerkers- en ressourcesplanning, producten heel gemakkelijk verzamelen, beheer van uitgaande en inkomende goederen alsook alle info over omzetten, belastingen en statistieken.

Kennis zorgt voor omzet

Er is niet altijd de tijd om deel te nemen aan seminars of passende brochure te vinden om de juiste informatie over te brengen. De BABOR online academie zal u hierbij helpen, om de kennis over de BABOR-producten, de behandelingen, apparatieve toepassingen en massages eigen te maken onafhankelijk van tijd en plaats. Zo kunt u zichzelf met de aanwezige materialen scholen.

Ook staan u stapsgewijs met enkele klikken talrijke informatiepagina’s, wetenschappelijke bijdragen, toepassingsvideo’s en scholingsfilms ter beschikking.

\"\"

Met één klik: onze B2B SHOP

Met onze toegankelijke pagina via het intranet kunt u als BABOR klant bestellingen van standaardgoederen opgeven en de verkoopronden voor uw instituut vinden.

 

Ons BABOR kwaliteitszegel betaalt zich terug

 

 

 

Professionele schoonheidsinstituten staan voor een individueel welbevinden en voor kwaliteit. En om deze reden krijgen de beste instituten een keurmerk voor kwaliteit van ons – de BABOR certificering!

De certificeringen „BABOR GECERTIFICEERD INSTITUUT“ en "BABOR EXCELLENCE INSTITUUT" zijn speciale onderscheidingen voor BABOR schoonheidsinstituutspartners die door Dr. Babor GmbH & Co. KG ("BABOR") werden verleend.

Hierbij ontvangen alleen de schoonheidsinstituten de begeerde certificering die helemaal aansluiten bij de hoge kwaliteitseisen van BABOR met het oog op expertise, BABOR assortiment en ambiance.

Niet elke schoonheidsspecialiste ontvangt dit keurmerk als teken voor kwaliteit in het schoonheidsinstituut. En dit heeft goede redenen …

De basis van deze onderscheiding is de competentie van de schoonheidsspecialistes die met BABOR producten en apparaten werken en u volgens onze behandelingsmethoden verwennen! Daarom zijn BABOR schoonheidsspecialistes met hun teams als beauty- experts, regelmatig aanwezig op bijscholingen bij BABOR en wat betreft werkstofkennis en hightech het beste geschoold en steeds op de hoogte van de nieuwste stand van zaken.

De beauty-experts vervullen alle schoonheidsdromen met het perfect product- en behandelingsaanbod voor elke huidbehoefte. Of het nu gaat om de effectiefste anti-aging, huidproblemen of verwennende time-outs van het leven van alledag: in de gecertificeerde BABOR schoonheidsinstituten worden de klanten te allen tijde het best geadviseerd! Topinstituten bieden echte schoonheidsbelevenissen in een moderne en hygiënische ambiance die ontspanning en zichtbare resultaten met elkaar verbinden. De persoonlijkheid van de eigenaars en schoonheidsspecialistes die deze schoonheidsinstituten leiden en daar werken, garandeert de verbondenheid met het hart, de liefde voor het beroep en het plezier in de cosmetica.

De certificeringscriteria in detail:
Cosmetische vakbekwaamheid = cosmetische vorming, dermatologisch advies, bijscholing, professionele online aanwezigheid
Product knowhow = BABOR kernassortiment, DOCTOR BABOR kernassortiment, luxe-assortiment, apparatieve cosmetica
Professionele ambiance = winkelruimte, behandelruimten, hygiëne, merchandising.

BABOR biedt voor elk business-concept een op maat gesneden oplossing.

 

Zullen we het eens hebben over uw business-idee?

Neem contact met ons op. We verheugen ons op het contact met u:

 
Kristien Grymonprez | Mail: [email protected] | Tel: 0475 61 48 36