AGE ID
Trendcolours

Teint
Als basis van de beide looks voor een perfecte gelijkmatigheid en een matte teint wordt eerst de Deluxe Foundation gelijkmatig met de kwast of de vingers vanuit het midden van het gezicht naar buiten aangebracht.
Kringen onder de ogen, roodkleuringen en onregelmatigheden kunnen met de Luminous Skin Concealer 02 gemakkelijk worden gecamoufleerd.


Blush/Highlight
U tovert in een handomdraai een vleug gezonde frisheid in het gezicht met de Tri-Color Blush 01 bronze. Bovendien krijgt het gezicht prachtige contouren door de zachte, driekleurige rouge. Voor een zachte contour wordt de rouge onder het jukbeen geplaatst.


Eyes
Met de vier long lasting oogschaduw van de Eye Shadow Quattro 03 is zowel de Emerald, als de Pure Metal look heel makkelijk aan te brengen. Accentueer daarvoor de oogplooi met de lichtere tint, light green of metallic cream en vervaag deze naar de wenkbrauw. Vervolgens accentueert u het beweeglijke ooglid en de onderste wimperrand met de donkere tint, dark green of bronze en zorgt u zo voor een verleidelijk  smokey eye effect. De wimperrand accentueert u vervolgens perfect met de wimper verlengende Ultra Definition Mascara in de gelimiteerde trendkleur groen of de Perfect Curl Mascara voor meer welving.

Professionele tip:
Voor een beschaafde dagmake-up vervaagt u de lichtste tint over het hele ooglid en plaatst u eventueel met de messingtint of lichtgroen een kleuraccent.

 

Lips
Bij de krachtige lippen is precisie vereist.  Begin daarom de lippen na te trekken met één van de beide kleurig afgestemde Lip Liner in 05 hip red of 06 violet.
Met de duurzame, superzachte lippencontourstift kunt u eveneens meteen kleine onregelmatigheden herstellen.
Het penseel aan het uiteinde van de stift is uitstekend geschikt om aansluitend één van de drie gelimiteerde Creamy Lip Color lippenstiften aan te brengen.
De zijdeachtige poedertextuur met matte en glanzende finish is verkrijgbaar in hip red, light violet of beschaafd woodrose.

Professionele tip: voor het aangekondigde schaduweffect de contouren natrekken en naar binnen vervagen. Het midden van de lippen niet opmaken.


Nail
Perfect afgestemd op de lippen zijn dit herfst-/winterseizoen ook de nagels. De Nail Colour lak in hip red of violet maken de handen tot echte blikvangers. De metallic lak crema caffè daarentegen is een ongecompliceerde allrounder die in elke situatie past.
De sneldrogende nagellak met speciale hightech formule zorgt voor een langdurig, stoot- en krasvast resultaat.