Eyes:

Let’s get lost in shades! Met een vochtig gemaakt penseel verandert de oogschaduw uitstekend in de perfecte eyeliner. Ook rozekleurige accenten met blush of fijne glanseffecten op de lippen laten zich tevoorschijn toveren met dit veelzijdige palet. Als dit geen statement is voor meer opwindende looks! 

Back to black! De goede oude smokey eyes zijn weer aangekondigd. Doop uw ogen met het EYE SHADOW PENCIL in diep zwart en word een blikvanger op elke bijeenkomst! 


Lips:

We want drama! Wie houdt van langblijvende, intensieve kleuren, mag zich verheugen op de beide LIQUID LIP COLOUR in red coquette & red plush. Ze geven meteen na het aanbrengen een moderne super long lasting look – ideaal voor het dagelijkse leven of voor feestelijkheden in de avond. 

Dare to care! Intensief verzorgend en zacht op de lippen zijn de LIP COLOUR STICKS in de kleuren la vie en rose & velvet red. Met deze betoverende matte kleuren bent u verzekerd van een perfecte verschijning!


Nails:

Hey, hey, little beauties! Nagellak is niet alleen nagellak – zeker niet wanneer het gaat om deze mooimakers. Sterk dekkend en hoogglanzend hebben ze een missie: de nagels opfrissen en versieren voor verschillende gelegenheden. De trendkleuren gold to go, viva violet, the real teal en pure latex black maken de beslissing zeker niet gemakkelijk!


Maak nu gebruik van highlights waardoor u niet wordt vergeten!

De nieuwste techniek voor een stralende make-up: strobing! Door het gebruik van highlights worden bepaalde gezichtsdelen geaccentueerd en opgelicht. Dit verfijnt uw gelaatstrekken. Een highlighter op de neusrug kan bijvoorbeeld de neus smaller laten lijken. En op het jukbeen maakt het de gezichtsvorm dunner.