AGE ID
Trendcolours

Teints

Als basis van beide looks voor meer gelijkmatigheid en perfectie van uw teint wordt eerst de foundation gelijkmatig met de kwast of de vingers vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe aangebracht.

Kringen onder de ogen, roodkleuringen en onregelmatigheden laten zich makkelijk verbergen door de Luminous Skin Concealer 01 ivory. De Skin Glow Illuminator 01 ivory light zorgt voor de magie en er worden lichtaccenten aangebracht. Verwerk de highlighter hiervoor overal daar waar u lichtpuntjes wilt aanbrengen – op de jukbeenderen, onder de wenkbrauwen, op de rugneus en iets in het midden van het hart van de lippen. 

Blush/highlight 

Met de Tri-Color Blush 02 rose of de Tri-Color Blush 01 bronze tovert u in een handomdraai een lichte, gezonde frisheid in het gezicht. Bovendien kunt u met de zachte, driekleurige rouge het gezicht prachtige contouren geven. Voor een zachte contour brengt u de rouge aan op het jukbeen van het kaakgewricht in de richting van de mondhoek. Voor een krachtigere contour wordt de rouge onder het jukbeen aangebracht. 

Een absoluut highlight voor een fantastische frisheid van de teint zijn de nieuwe Glow Rocks. De gebakken poederstenen van fijn glanspoeder in rosé en crème toveren prachtige highlights op gezicht en decolleté. Gewoon met een grote kwast op de gewenste plekken aanbrengen.


Eyes
De Eye Shadow Pencils met lichte glans geven de ogen een stralende uitdrukking. Voor de SALMON look gewoon met de kleur 09 light rosé een lijntje van buiten naar binnen over de bovenste wimperrand trekken en met 08 ivory pearl een lichtpuntje in de binnenste ooghoeken plaatsen – de crèmeachtige oogschaduw is prachtig te vervagen. Voor de look PERFECT TAN wordt de blik met het Eye Shadow Pencil in 07 taupe geïntensiveerd.
U accentueert de wimperrand perfect met de wimperverlengende Ultra Definition Mascara of de Perfect Curl Mascara voor meer draai.

Lips
De Lip Oil in de nuance 01 salmon is een verzorgende olie met glossy effect. De lippenolie zorgt voor zachte lippen en biedt een schitterende glans zonder te plakken. Als alternatief passend bij de look PERFECT TAN zet u met de Creamy Lip Colour 17 perfect tan de lippen perfect in het middelpunt.

Nail
In dit seizoen mogen de nagels weer in krachtige nuances stralen. De Nail Colour Lacke in 09 salmon en 10 pink magenta zijn optimaal afgestemd op de lippenstiftkleuren en zorgen voor een perfecte finish van de totale look.

Tip van de professional:
De kleurloze topcoat Top Coat 11 transparant mat zorgt voor afwisseling op de nagels. Hij verandert elke lak in een handomdraai tot een trendy, matte lak.