Charity EditionBij aankoop van de Precious Collection krijgt u een exclusief T-shirt van ons cadeauNature meets ScienceVerzeker je nu van onze beperkt verkrijgbare ampullen-introductiesetsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

 

 

BABOR AGE ID Trend Colours

Ze zijn er! De nieuwe make-up voorjaar/zomer 2020 trendkleuren

Sunshine on my mind
De nieuwe AGE ID collectie voorjaar/zomer 2020 is SUNsational!

Volle (kleur)kracht vooruit, de zomer tegemoet! We kunnen nauwelijks langer wachten op de langere dagen, de warmere temperaturen en de zomerse vibes. Met de nieuwe AGE ID voorjaar/zomer 2020 collectie verzachten we de wachttijd en toveren voor u de SUNsational zomer-glow op de huid:

Voor u is er een 11-delige make-upcollectie waarmee u de perfecte, zomerse beauty look kunt creëren: een symbiose van glow & glans voor de teint en een extra portie kleur voor lippen & nagels. Opdat u voortaan met de zon een wedstrijd aangaat wie het hardst straalt.

 

Blush Crush

Onze nieuwe rougestick bespaart ruimte in uw beauty bag! Hij tovert met zijn frisse rozerode tint namelijk niet alleen het kleine beetje jeugdige frisheid op de wangen, maar schenkt ook de lippen en oogleden een extra portie uitstraling. Een echt multitalent dus!

De clou: de praktische kwastapplicator waarmee de blush zich optimaal laat vervagen. Deze 4-in-1 begeleider is een echte verrijking voor uw beauty-routine – en is ook ideaal voor een touch-up tussendoor. 

Inhoud: 6g | 26,90 €

Blushstick ontdekken

 

Zo dicht bij de zon

Een stralend mooie teint als door de zon gekust? Geen probleem met de nieuwe Glow Bronzer! Hij gaat, dankzij zijn super zijdeachtige textuur als puur zonlicht op de huid liggen en zorgt voor fantastische glanseffecten – zowel voor het gezicht als voor het lichaam.

Onze tip van de experts: accentueer met de Glow Bronzer afzonderlijke delen of laat de gehele teint warm en licht gebruind „glowen“.

Inhoud: 7g | 27,90 €

Glow Bronzer ontdekken 

 

It’s time to shine!

De nieuwe oogschaduw komt eraan in drie kleurnuances met metallic accenten. Deze zomer klinkt het motto: All shine everything! Opgemaakt als accent of als een totale extraverte look – de aanwezige glansdeeltjes zorgen voor shiny ogenblikken!

We houden van de ragfijne, zijde- en crèmeachtige oogschaduwtextuur die zich fantastisch laat vervagen en zorgt voor een transparante, beschaafde finish.

Inhoud: 2ml | 16,90 €

Creamy Eye Shadow ontdekken

De nieuwe AGE ID collectie voorjaar/zomer 2020

uitverkochtAGE ID Make-upCreamy Eye Shadow 01 twilightCrèmeachtige oogschaduwtextuur met metallic glans. € 8,45* / 2 ml voorheen: € 16,90 100ml - € 422,50
uitverkochtAGE ID Make-upNail Colour 32 watermelonGlanzende nagellak die lang blijft zitten. € 6,45* / 7 ml voorheen: € 12,90 100ml - € 92,14