Peel itBij iedere bestelling vanaf €80 krijg je van ons een gratis cadeau : de Enyzme CleanserMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
BABOR-adventskalender Experience the BABOR miracle Open de deurtjes Je kunt je alvast verheugen op 24 perfect op elkaar afgestemde werkstofconcentraten in onze efficiënte intensieve ampullenkuur – voor een stralend mooie, jeugdigere huid en een volledig uitgerust uiterlijk voor Kerstmis.
24 DEURTJES Onze opbouwende kuur voor een stralende huid met Kerstmis Vraag je je af welke effecten je voor je huid mag verwachten met deze 24-daagse kuur?
  1. Hydra Plus- & Algae Vitalizer-ampullen zorgen met een intensieve hydratatie voor de ideale basis, zodat de huid werkstoffen kan opnemen.
  2. Stress Control- & Perfect Glow-ampullen geven nóg meer vocht af aan de huid en zorgen dat de teint natuurlijk fris straalt.
  3. Active Night-, Collagen Booster- & Lift Express-ampullen zorgen in de 2e verzorgingsweek voor huidregeneratie. Daarop volgt een effectief anti-aging programma
  4. De ampullen uit onze Precious Collection verwennen je huid in de laatste week voor het grote feest. Goud- en platinavlokken zorgen voor een gouden glinstering en een zichtbaar gladdere en gelijkmatigere teint voor de feestdagen.
GREEN AGENDA Onze adventskalender is geproduceerd met respect voor het milieu. We gebruiken geen cellofaan rondom en ook geen plastic in de verpakking. Hierdoor hebben we 12.000 kg plastic en 3000 kg CO2 bespaard.
24-daagse ontdekkingsreis Dompel je onder in de magische beautywereld. Durf je het sprookjesboek op en te slaan en een blik te werpen op de hoofdstukken van ons zeer persoonlijke BABOR sprookje?Een zee van glanzende gouden sterren en neerdwarrelende sneeuwvlokjes bedekken de stad Aken, terwijl in de verte de eerste kerstliedjes klinken en overal de zoete geur van Kerstmis in de lucht hangt. De Dom van Aken is sfeervol verlicht en het BABOR-huis fonkelt in een kerstsfeer – uit de ramen vallen gouden lichtstralen uit de sprookjesachtige wereld van BABOR...
Hoofdstuk 1: Once upon a time Er hangt een geurige zweem van kaneel en kruidnagel in de lucht. Ontdek BABOR's vestiging in Aken en bewonder de Dom van Aken, terwijl je op je gemak door het besneeuwde kerstdorp slentert en van een Aachener Printen smult.
Hoofdstuk 2: Fascinating products Wat is dat dan? Wat ligt daar in de etalage te glimmen? Prachtige producten, ook nog eens schitterend verpakt. Nu begrijp je waarom het grote bord met de tekst "Celebrating Beauty since 1956" boven de ingang prijkt!
Hoofdstuk 3: Empowering women Een zacht, rinkelend geluid nodigt je uit om verder te lopen. Er verschijnt een danseresje: ze straalt kracht en kalmte uit, als ze daar alleen voor zichzelf danst, bij het Zwanenmeer. Ze lijkt van binnen uit te stralen. "Wat een prachtig mooie vrouw!" denk je.
Hoofdstuk 4: Studios in mind De sneeuwvlokken duwen je voort. Boven je hoofd fonkelen de ijsampullen en je betreedt het BABOR-huis. Een roos wijst je de weg en leidt je naar de eerste verdieping. Daar glijdt alle kerststress van je af en duik je het schoonheidsinstituut in.
Hoofdstuk 5: Hoofdstuk 5: Je laat je door een zacht fluisterende mannenstem via een wenteltrap naar de tweede verdieping leiden. In de gloed van het kaarslicht van de kroonluchters zie je rijkelijk gevulde cadeautafels, wachtend om als een bundeltje vreugde aan iemand geschonken te worden.
Hoofdstuk 6: BABOR love Je hoort opnieuw dezelfde stem en spiekt door het sleutelgat. Je blik valt op een man die een vrouw tot over zijn oren verliefd een roos overhandigt.
Hoofdstuk 7: Our promise Je wilt het paar niet storen en kijkt via een galerij omhoog naar de vierde verdieping. De vensters naar de toekomst zijn nog gesloten, maar een kleine kerstbal doet je namens het huis BABOR een belofte voor de komende 65 jaar: "Ask for more".
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten