MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
24 DEURTJES - 24 AMPULLEN BEAUTY ADVENTSKALENDER Een stralende huid met Kerstmis met onze kerstgeschenkideeën en onze ampullen adventskalender. Kerstmis wordt een feest voor de huid. Verwen jezelf en je huid met de BABOR ampullen adventskalender en verwen je dierbaren met onze Beauty cadeaus en Beauty cadeausets. Naar de BABOR-adventskalender
ADVENTSKALENDER COSMETICA AMPULLEN ADVENTSKALENDER De BABOR-adventskalender voor elk huidtype met 38% prijsvoordeel 24 perfect op elkaar afgestemde werkstofconcentraten in onze Cosmetica adventskalender vormen een effectieve intensieve ampulbehandeling. Voor een jeugdige, stralende huid en een volop jongere look voor Kerstmis is dit een echte Wellness Adventskalender die de dagen in de aanloop naar de feestdagen voorbij doen vliegen.Good to know: Onze beste beauty adventskalender bevat ook een selectie van onze zeer effectieve DOCTOR BABOR Power Serum Ampullen.
In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESAdventskalender24 perfect op elkaar afgestemde werkstofconcentraten achter elke deur € 79,90* / 48 ml 1000ml - € 1 664,58AMPOULE CONCENTRATES Adventskalender
24 AMPULLEN VOOR EEN STRALEND MOOIE HUID ADVENTSKALENDER BEAUTY DAT MAG JE VERWACHTEN:HYDRATATIE
De drie ampullen met hyaluronzuur, Hydra Plus en Algae Vitalizer zorgen direct voor een krachtige hydratatie. Hoe beter de vochtdepots van de huid zijn gevuld, des te beter de huid de werkstoffen opneemt.
GLOW
De Perfect Glow-ampul zorgt overdag voor een frisse glow. Samen met de afgifte van vocht laat hij de teint natuurlijk en fris stralen.
REGENERATIE
Beta-Glucan en Active Night-ampullen versterken de natuurlijke huidbeschermingsbarrière en verhogen de huideigen weerstand tegen externe stressfactoren. Voor een zichtbaar uitgeruste, ontspannen en gekalmeerde huid!
VITAMINEBOOST
Zowel de Vitamine C als de Multi Vitamin-ampul bieden bescherming tegen oxidatieve stress en ondersteunen de afweermechanismen van de huid.
ANTI-AGING
Tot slot geven we je huid een anti-aging boost met onze 3D Firming- en Lift Express-ampullen. Zo is je huid lekker glad tijdens de feestdagen en heb je minder lijntjes en rimpels.
Naar onze cadeau-ideeën
Waarom wordt mijn adventskalender apart verzonden

De adventskalender heeft een bijzonder formaat. Met het oog op duurzaamheid verpakken we de adventskalender apart, zodat er geen extra verzameldoos nodig is.

Krijg ik jullie BABOR-extra's ook als ik een adventskalender koop?

Omdat onze adventskalender een actieartikel is dat afzonderlijk wordt verzonden, krijg je hier geen extra's bij.

Wat moet ik doen als een ampul in de kalender stuk is?

Neem in dat geval contact op met onze klantenservice. Onze collega's helpen je graag verder. Stuur gewoon een e-mail naar [email protected] en voeg een foto van de kapotte ampul bij. We zullen dit vervolgens beoordelen.

Kan ik ergens de volgorde van de ampullen opzoeken?

Ja, je vindt de lijst van de ampullen op de achterkant van de adventskalender en op onze productpagina.

Hoe lang zijn de ampullen in de adventskalender houdbaar?

De ampullen zijn in principe 24 maanden houdbaar.

Kan ik de adventskalender retourneren?

Je kunt de adventskalender retourneren als deze beschadigd aankomt of als er sprake is van een intolerantie. Je kunt ook gebruik maken van je herroepingsrecht en de kalender binnen 14 dagen retourneren.

Kan ik korting toepassen op de adventskalender?

Omdat onze adventskalender een actieartikel is, kun je geen aanspraak maken op korting.

Wordt de adventskalender geleverd met de andere producten die ik tegelijkertijd heb besteld?

Nee. De adventskalender wordt apart geleverd, zodat er geen extra verzameldoos nodig is.

Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten