MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Hoe werkt het ampullenabonnement?

U ontvangt elke twee maanden een vijfweekse ampullenkuur van ons. Zo kunt u zich op vier leveringen met ampullen verheugen en ontvangt u als bedankje onze ampullenadventskalender gratis.

Welk voordeel biedt het ampullenabonnement?

Als u zich een van ons beperkt verkrijgbare ampullenabonnementen verzekert, profiteert u als ampullenfan niet alleen van een jaarvoorraad voor optimale verzorging, maar ook van een speciale voordeelprijs. U bespaart 240 EUR.

Welke ampullen bevat het ampullenabonnement?

Het ampullenabonnement is in vier deelleveringen opgesplitst. Deze ontvangt u steeds na een periode van twee maanden. Aan het einde van het jaar ontvangt u dan ons geschenk: de ampullenadventskalender van dit jaar.
Levering 1, 2 en 4 bevatten de volgende vijfweekse kuren:


Hydra Plus (7x 2ml)
Multi Vitamin (7x 2ml)
Algae Vitalizer (7x 2ml)
Collagen Booster (7x 2ml)
Active Night (7x 2ml)


Met levering 3 ontvangt u onze beperkt verkrijgbare introductie-ampullensets die dit jaar geheel in het teken staan van de natuur:


HYDRA (7x 2ml)
PERFECTION (7x 2ml)
ENERGY (7x 2ml)
REPAIR (7x 2ml)
LIFTING (7x 2ml)


De vijfde levering bevat ons cadeau voor haar: de ampullenadventskalender van dit jaar met 24 werkstofconcentraten om de dagen voor Kerstmis nog mooier te maken.

Wanneer ontvang ik de leveringen van mijn ampullenabonnement?

Wij versturen u de eerste deellevering van het ampullenabonnement onmiddellijk na betaling van de 1e bestelling van uw ampullenabonnement. De volgende leverdata kunt u in uw klantaccount zien. Log daarvoor gewoon in en selecteer onder "Mijn BABOR > "Mijn bestelling" om de betreffende data te bekijken.

Wanneer loopt mijn ampullenabonnement af?

Het ampullenabonnement loopt af na ontvangst van de adventskalender, welke de 5e deellevering van uw ampullenabonnement vormt, en wordt niet automatisch verlengt.

Wordt het ampullenabonnement automatisch verlengt?

Nee, het ampullenabonnement wordt niet automatisch verlengt. Wij informeren u via de nieuwsbrief tijdig over wanneer u zich weer van het ampullenabonnement voor het komende jaar kunt verzekeren. (Newsletter-Anmeldeseite verlinken)

Gaat u op vakantie tijdens een van de geplande deelleveringen?

Geen probleem! Stuur de klantenservice een e-mail met de data waarop u niet thuis bent. Wij zorgen dan voor een nieuwe bezorgdatum.

Welke betaalmethoden zijn er voor het ampullenabonnement?

Wij bieden de koop van het ampullenabonnement aan via een elektronische betaalwijze zoals PayPal of creditcard. Om technische redenen krijgt u voor elke deellevering een autorisatie-aanvraag die nodig is om de betaling correct af te wikkelen. Vergeet dus niet deze autorisatie uit te voeren zodat u de levering op tijd ontvangt. Vond uw laatste deellevering meer dan twee maanden geleden plaats maar heeft u nog geen nieuwe autorisatie-aanvraag ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wanneer verschijnt het ampullenabonnement?

Het ampullenabonnement wordt elk jaar opnieuw uitgebracht. U kunt het ampullenabonnement tussen februari en april aankopen – zo lang de voorraad strekt. Via onze nieuwsbrief houden we u tijdig op de hoogte wanneer u zich weer kunt verzekeren van uw volgende jaarabonnement. Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.

Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten