Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
HOE WERKT HET ABONNEMENT?

Elke twee maanden ontvang je van ons een ampullenkuur van vijf weken. Dit betekent dat je concreet dat je 4 leveringen ontvangt met onze bestseller ampullen & als dank eenmaal onze gratis ampullen adventskalender op het einde van het jaar.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET ABONNEMENT?

Als je een van onze gelimiteerde abonnementen afsluit, profiteer je als ampullenfan niet alleen van een jaarvoorraad huidverzorging, maar ook van een voordelige speciale prijs. Je bespaart maar liefst €248,23! De voordeelprijs voor abonnees is €565.

WELKE AMPULLEN ZIJN INBEGREPEN IN HET ABONNEMENT?

Je ontvang in totaal 5 pakketjes gedurende het jaar, op het einde van het jaar ontvang je jouw cadeau: de ampullen adventskalender van dit jaar.


Leveringen 1, 3 en 4 bevatten vijf 7-daagse behandelingen:
Hydra Plus (7x 2ml)
Multi Vitamin (7x 2ml)
Algen Vitalizer (7x 2ml)
Collagen Booster (7x 2ml)
Active Night (7x 2ml)


Bij levering 2 ontvang je onze limited edition ampullenkuur:
Hydrating(7x 2ml)
Resurfacing (7x 2ml)
Lifting(7x 2ml)
Renewing (7x 2ml)
Glowing (7x 2ml)


De vijfde levering bevat ons cadeautje voor jou: de ampul adventskalender van dit jaar met 24 concentraten met actieve ingrediënten voor een extra stralende huid tijdens de feestdagen.

WANNEER ONTVANG IK DE LEVERINGEN VAN MIJN ABONNEMENT?

Wij versturen je eerste levering ampullen onmiddellijk na betaling van je 1e bestelling van het abonnement. Je kunt de daaropvolgende leveringsdata bekijken in je klantenaccount. Log in en kies "Mijn BABOR" > "Mijn bestelling" om de relevante data te zien.

WANNEER EINDIGT MIJN ABONNEMENT?

Het abonnement eindigt bij ontvangst van de adventskalender, dit is de 5e levering van ampullen. Dit abonnement wordt niet automatisch verlengd.

WORDT HET ABONNEMENT AUTOMATISCH VERLENGD?

Nee, het abonnement wordt niet automatisch verlengd. Wij informeren je tijdig via onze nieuwsbrief wanneer je het abonnement het komende jaar opnieuw kan afsluiten.

BEN JE OP VAKANTIE TIJDENS EEN GEPLANDE LEVERING?

Geen probleem! Stuur gewoon een e-mail naar de klantenservice ([email protected]) met de data waarop je niet thuis bent. We zullen dan een alternatieve leveringsdatum voor je inplannen.

WELKE BETALINGSMOGELIJKHEDEN ZIJN ER VOOR HET ABONNEMENT?

Het abonnement kun je betalen via een elektronische betaalmethode zoals PayPal of creditcard. Om technische redenen ontvang je vóór de respectievelijke leveringen een autorisatieverzoek om de betaling in gang te zetten. Vergeet dus niet om de autorisatie uit te voeren zodat je je levering op tijd ontvangt. Is het meer dan twee maanden geleden sinds je laatste levering en heb je nog geen nieuw autorisatieverzoek ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

WANNEER KAN IK HET ABONNEMENT AANSCHAFFEN?

Het abonnement wordt jaarlijks uitgerold. Je kan het aanschaffen tot eind april - zolang de voorraad strekt. We houden je via onze nieuwsbrief tijdig op de hoogte wanneer je je volgende jaarabonnement kunt afsluiten.

IN WELKE VOLGORDE MOETEN DE AMPULLEN GEBRUIKT WORDEN?

We raden de volgende volgorde aan:
Hydra Plus, Algae Vitaliser, Multivitamine, Active Night, Collageen Booster


Ter info: we raden altijd aan om te beginnen met ampullen die de huid hydrateren. Dit helpt de huid voorbereiden op actieve ingrediënten die de andere ampullen bevatten. Zo worden ook deze optimaal door de huid opgenomen.

Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten