\"\"
\"\"
\"\"

 

Stress Control
Kalmering + anti-stressrimpels!

Werkstofconcentraat bij een geïrriteerde huid en een door stress veroorzaakte huidveroudering.

Het intelligente StressResist-complex van de Stress Control ampul werkt op drie niveaus: Indisch Johannesbrood reguleert het cortisolniveau in de huid, zodat deze in stresssituaties minder droog wordt. Hexapeptide-8 heeft een op botox gelijkend effect en gaat zo de door stress ontstane rimpels tegen. De paddenstoel Albatrellus ovinus kalmeert de huid binnen drie minuten en reduceert roodkleuringen na tien minuten.

Resultaat: een meer ontspannen, gladder en jeugdig stralend huidbeeld.


Inhoud: 7 x 2 ml (14 ml) | 34,90 €

Stress Control ontdekken

\"\"

 

Pollution Protect
Energie + bescherming!

Werkstofconcentraat voor een vermoeide en door het milieu gestreste huid. 

Een combinatie van probiotische werkstofpower en natuurlijke antioxidanten in de Pollution Protect ampul verbetert het herstel van de cel van de huid en beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering door het zogenaamde blauwe licht, waaraan men dagelijks wordt blootgesteld door het gebruik van smartphones en computers. Ingekapseld vitamine E ondersteunt langdurig tegen aanvallen van buitenaf.

Resultaat: een fris, gelijkmatig huidbeeld inclusief bescherming tegen de door licht ontstane, versnelde huidveroudering.

Inhoud: 7 x 2 ml (14 ml) | 29,90 €

Pollution Protect ontdekken

\"\"

Deze werkstoffen laten het stressniveau van onze huid dalen!

Adaptogenen zijn biologisch actieve, plantaardige stoffen die de effecten van een verhoogd stressniveau minimaliseren resp. reguleren.
De werkwijzen variëren maar hoofdzakelijk ziet er een vermoeide huid stralender, kalmer en gevitaliseerd uit.

Typische adaptogenen zijn echte ginseng, stekelige Siberische ginseng, Chinese schisandra en rozenwortel.

\"\"

 

 

STAP VOOR STAP

Zo functioneert de anti-stress work-out voor het gezicht! Voor ultra ontspannen gelaatstrekken!

Geen zorgen, het gaat niet om grimassen trekken. De mini-work-out ontspant de door stress verkrampte gezichtsspieren. Ideaal na het aanbrengen van een ampul. Kan men echter ook heel goed tussendoor op kantoor doen. Het gaat als volgt:

Uitvoering met plat neergelegde vingertoppen. De richting van de spier op intensieve wijze nalopen en op deze manier rekken. Zeven seconden rekking & drie herhalingen per stap.
Aan de slag!

  1. Vingertoppen plat in het midden op het voorhoofd leggen, met druk in de richting van de haaraanzet naar boven gaan, tot zeven tellen, spanning loslaten. Met de vingertoppen zachtjes vanuit het midden van het voorhoofd naar de slapen gaan.

  2. Wijs-, middel- en ringvingers rechts en links naast de neus plaatsen en ca. 1 cm naar buiten bewegen. Tot zeven tellen, spanning loslaten.

  3. Wijs- en middelvingertoppen gespreid boven de mondhoek plaatsen en via het jukbeen tot aan de slapen naar boven bewegen. Tot zeven tellen, spanning loslaten.

  4. Wijs- en middelvinger ontmoeten elkaar in het midden boven de bovenlip en onder de onderlip en gaan dan langs de lipcontouren. Tot zeven tellen, spanning loslaten.

  5. Middel- en ringvingers zijdelings op de randen van de kaken leggen en ca. 2 – 3 cm in de richting van de mondhoeken gaan. Tot zeven tellen, spanning loslaten.