Welke ampul past bij mij? 


Zes ampullensets met werkstofpower voor zes individuele huidbehoeften
Onze ampullen werken – zichtbaar, voelbaar en voor lange tijd. 

 

nu testen

\"\"

Get your perfect glow

Het hart van onze ampullenpromotie: onze GLOW set. Verzekert u zich van de vitaliserende kracht voor een versterkte huidbarrière en geef uw huid met glow-pigmenten een verfijnde touch. Voor een stralendere huid met een jeugdige uitstraling. Op de zevende dag kunt u onze gelimiteerde luipaardampul verwachten, de vorstelijke afsluiting van de kuur! 


Inhoud: 3x Multi Vitamin, 4x Perfect Glow | € 23,90 

naar de GLOW set


Feel relaxed and recovered

Uw dagelijks leven is nu bijzonder stressvol en het hectische ritme is ook aan het huidbeeld af te lezen? Onze tip: verwen uw huid met onze CHILL OUT ontspanningskuur! Aansluitend voelt uw huid zich helemaal ontspannen en geregenereerd. Verantwoordelijk daarvoor is de aanwezige hennepolie in combinatie met aloë vera, cactus en panthenol. Een echt „high“-light!


Inhoud: 7x Hanf & Peace | € 26,90 

naar de CHILL OUT set

\"\"

Get hydrated

We hebben de ultieme frisheidskick voor een dorstige huid voor u samengesteld. De 7-daagse ampullenkuur hydrateert vijf dagen op intensieve wijze en zorgt op de laatste twee dagen voor een optisch gelijkmatige, frisse teint met een jeugdige glow. Het resultaat van deze symbiose? Een natuurlijk verfriste huid die straalt.


Inhoud: 5x Hydra Plus, 2x Perfect Glow | € 19,90

naar de HYDRA set

Get lifted

Stevigere, jeugdigere gelaatstrekken en een gevoel van gladheid met onmiddellijk effect? Met onze LIFTING kuur is dat geen probleem! Een werkstofcomplex van organisch silicium, extracten uit gele papaver, microroodwier en peptiden zorgt voor een verbetering van de weefselstevigheid en de elasticiteit van de huid die men ziet en voelt. 


Inhoud: 4x 3D Firming, 3x Lift Express | € 29,90 

naar de LIFTING set

\"\"

Upload your energy

We hebben een energiekuur voor u die het allemaal heeft! Met de vitaliserende krachten uit de plankton-algen-extracten wordt met de ENERGY ampullenset het huideigen weerstandsvermogen versterkt, vochtdepots worden opgebouwd en onregelmatigheden worden hersteld. Voor een frissere, verfijnde huid met weerstand – klaar om de wereld met al zijn avonturen te veroveren.

Inhoud: 4x Algae Vitalizer, 3x Beauty Rescue | € 25,90 

naar de ENERGY set

Activate your skin’s night repair

Ons nieuwe geheime wapen voor uw schoonheidsslaap? Onze REPAIR ampullenkuur die het nachtelijke regeneratieproces ondersteunt en tekenen van de huidveroudering tegengaat. Voor een stralend mooie huid die beter bestand is tegen de dagelijkse uitdagingen.

Inhoud: 4x Beauty Rescue, 3x Active Night | € 29,90 

naar de REPAIR set