Charity EditionBij aankoop van de Precious Collection krijgt u een exclusief T-shirt van ons cadeauNature meets ScienceVerzeker je nu van onze beperkt verkrijgbare ampullen-introductiesetsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?Precious Collection 
7-daagse powerkuur tegen de huidveroudering

Deze kuur is ontwikkeld met de huidverzorgingsexpertise van BABOR-specialisten sinds vele jaren. 
De tot nu toe krachtigste 7-daagse ampullenkuur uit het BABOR onderzoek – de revolutionaire Precious Collection.

De effectief gecombineerde high performance werkstoffen van de PRECIOUS COLLECTION beginnen precies daar waar de veroudering begint. 
Ze geven de huid en de cellen de benodigde energiestoot, een opvulling van binnen en een directe lifting om de tekenen van de tijd te bestrijden. 
Want de clou is: wie de huidcellen nieuwe energie geeft, laat hen langzamer verouderen. De ampullenkuur werkt als het ware als een “real life” camerafilter!

The Precious Collection - Rosé Gold EnergyDag 1 tot 3
Rosé Gold Energy

De roségouden ampul laadt gedurende de nacht het energielevel van de cellen op.

Alpha-glucaan stimuleert hun detoxsysteem, behoudt de celactiviteit en blokkeert een marker voor celveroudering. Tegelijkertijd versterken maritieme polysacchariden de huidbarrière en helpen de huid vocht op te slaan. Lichtreflecterende pigmenten toveren een zachte glow tevoorschijn.

Het resultaat: 100 %* meer energie.Dag 4 en 5
Gold Volume

De goudkleurige ampul geeft de celstofwisseling een boost dankzij koffie-stamcellen. Dit maakt de huid mooi strak.

Polyfenolen uit de druif zijn multi-actief: ze beschermen tegen oxidatieve stress en versuikering van de collageenvezels, zodat de huid elastisch en vol spankracht is. Duo-hyaluronzuur hydrateert de huid op verschillende niveaus en vult haar zo op. Goldflakes schenken een zomerse glow.

Het resultaat? 90 %* meer volume.

The Precious Collection - Platinum LiftDag 6 en 7
Platinum Lift

De platina-ampul met onmiddellijk lifting-effect geeft lichtkracht en versterkt de huidstructuur. De aanwezige 3D matrix pusht de collageensynthese. Bovendien ondersteunt het cistusroosextract de huidbeschermingsfuncties en versterkt het antioxidatieve verdedigingssysteem. Platinavlokken laten de teint er direct glad en gelijkmatig uitzien.

Het resultaat? 93 %* minder rimpels

A precious touch for your skin

Mag het bovendien nog een beetje me-time zijn? We adviseren het Skin Recharge Treatment in één van onze instituten voor uw geheel persoonlijke onthaasting.

LIFE IS PRECIOUS – het waardevolste in het leven is het leven zelf. Onze moderne leefstijl wordt echter vaak getekend door stress, hectiek en een snelle levenswandel. Onze huid reageert daarop met de zogenaamde lifestyle aging: ze ziet er vaal en moe uit en rimpels ontstaan sneller.

Bij onze Precious behandeling van 60 minuten gunt u zich een time-out van uw stressvolle leven van alledag en onze BABOR producten gaan en passant de tekenen van de tijd tegen. Afhankelijk van uw huidtype kunt u voor een extra portie aan verzorging de bijpassende ampul uit de Precious Collection selecteren: roségoud voor een rozig frisse teint. Goud voor plumping. Platina voor een voelbare lifting.

 

Een instituut zoeken & afspraak maken

The Precious Collection - Treatment

* Beoordelingen op basis van zelfevaluatie door 42 vrouwen na gebruik van de PRECIOUS COLLECTION ampullenkuur en de REVERSIVE Cream gedurende een week