\"Beautiful

  

Beautiful X-Mas

Leuke cadeau-ideeën uit de BABOR beauty-wereld

 

In dit bijzondere jaar wordt duidelijk dat samen tijd doorbrengen het waardevolste cadeau is. Want het zijn niet per se de cadeaus zelf die een glimlach op het gezicht van familie en vrienden tevoorschijn toveren. Het gaat veel meer om de bijzondere momenten samen die daardoor ontstaan. Omdat de tijden juist nu zo onzeker zijn en we niet zo onbezorgd feest kunnen vieren met onze geliefden als de afgelopen jaren, is het van belang creatief te worden.

Als een gezamenlijk feest dit jaar helaas niet mogelijk is – hoe zou het zijn om uit te pakken via een family video call? 
Wellicht zijn verrassingspakketten in deze tijden een leuke mogelijkheid om onze geliefden een plezier te doen!

U bent nog op zoek naar het ideale cadeau? 
Ga met ons op ontdekkingsreis: bij ons staan exclusieve cadeau-ideeën en sets op u te wachten die elk beauty-hart sneller laat slaan.

\"\"
\"SeaCreation\"

 

Anti-aging meesterwerk

Volmaakte schoonheid? Geen probleem! De werkstoffen uit de in de set aanwezige producten The Cream en The Serum stammen uit de diepzee, onthullen de volmaakte schoonheid en werken overtuigend tegen de tekenen van de tijd. En dit bij 31% prijsvoordeel!


Inhoud: Set met 2 delen | 199,00 €

Naar de SeaCreation set

\"\"

 

Gezonde glow

Onze High Performance serie met cleane samenstellingen en meer dan 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong versterken de huidbarrière dankzij het pre- en probiotica-complex. Voor een gezonde en stralende huid vanaf 20.


Naar onze Cleanformance serie

\"\"
\"ReVersive

 

Jeugdige uitstraling

De ReVersive set bestaande uit ProYouth Serum en ProYouth Cream werkt tegen de meest voorkomende tekenen van de huidveroudering. Een leuk bijeffect: het powerduo wordt aangeboden met een prijsvoordeel van 25%.


Inhoud: Set met 2 delen | 109,00 €

Naar de ReVersive set

\"\"

 

Voor classy ladies

De exclusieve set voor Kerstmis van de geliefde HSR duo’s bestaande uit Extra Firming Eye Cream en de Extra Firming Cream komt eraan met 24% prijsvoordeel en laat uw gezichtscontouren in het nu duidelijker aanwezig zijn.


Inhoud: Set met 2 delen | 99,00 €

Naar de HSR Lifting set

\"\"
\"BABOR

 

Alles wat HIJ nodig heeft

De nieuwe Performance huidverzorgingsserie voor hem. Calming Face & Eye Cream, Energizing Face & Eye Gel of de nieuwe Instant Energy ampul zorgen voor de ultieme boost aan energie meteen na het aanbrengen. 


Naar onze serie voor mannen

\"\"

 

Werkstofpower deluxe

De zeer werkzame Collagen Booster Cream zorgt voor een zichtbaar verstevigde en volle teint.


Inhoud: 50 ml | 97,00 €

Naar de DOCTOR BABOR Collagen Booster Cream

\"\"