Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Ons revolutionaire actieve ingrediënt beschermt, regenereert en versterkt je huid met de kracht van actieve plantaardige stoffen.BIOGEN PLANT EXTRACT, ontwikkeld door Dr. Michael Babor in 1956 en geperfectioneerd voor onze DOCTOR BABOR producten, heeft een anti-irriterende, antioxiderende en microbioombevorderende werking door de combinatie van 8 zeer effectieve plantenextracten. De naam BIOGEN, afgeleid van "biogenese", verwijst naar de verdere ontwikkeling van bestaande structuren tot nieuwe biologische verbindingen met de kracht van actieve plantaardige stoffen.
De 8 plantenextracten van het Biogen Plant Extract
ROZEMARIJN Een van 's werelds bekendste geneeskrachtige planten, met stimulerende en antioxiderende effecten.
GINSENG Het beroemde Chinese kruid dat al meer dan 7000 jaar traditionele therapieën verrijkt.
BRANDNETEL Dit krachtige natuurlijke ingrediënt verbetert het uiterlijk van de huid dankzij de anti-irriterende werking.
ZWART HELMKRUID Een van de beste actieve ingrediënten uit de natuur om de huid in balans te brengen.
WATERKERS Een superfood dat bekend staat om zijn anti-irriterende werking en zijn actieve ingrediënten.
AGRIMONIE Wordt al sinds de middeleeuwen gebruikt en bevordert de regeneratie van de huid.
BLAASWIER Rijk aan zeer effectieve actieve ingrediënten die de huid kalmeren en een anti-irriterende werking hebben.
DUIVENKERVEL Een anti-irriterend kruid dat in de natuurgeneeskunde wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende huidziekten.
NIEUW: THE CURE CREAM Voor de beste versie van je huid De Cure Cream balanceert, beschermt en herstelt de huidbarrière voor een gezond uitziende huid. Het regeneratieproces en de herstelmechanismen van de huid worden gestimuleerd voor een evenwichtige huid, beschermt tegen alle invloeden van buitenaf. THE CURE CREAM
FAQ Hoe het BIOGEN PLANT EXTRACT is ontstaan
In 1956 ging de oprichter van BABOR, Dr. Michael Babor - een gerenommeerde Duitse chemicus - op zoek naar een baanbrekende huidverzorgingstechnologie. Hij onderzocht hoe 8 specifieke kruiden- en plantenextracten in perfecte synergie werken om de huideigen processen te stimuleren. Door gebruik te maken van gespecialiseerde technieken om deze krachtige plantenextracten te mengen, creëerde hij het BIOGEN PLANT EXTRACT, een revolutionair elixer dat het beste in onze huid naar boven haalt.
Vandaag, bijna 70 jaar later, vormt dit wonderproduct voor de bescherming en regeneratie van de huid de basis van onze DOCTOR BABOR formules.Waar komt de naam vandaan?
De naam BIOGEN, afgeleid van "biogenese", verwijst naar de verdere ontwikkeling van bestaande structuren tot nieuwe biologische verbindingen met de kracht van actieve plantaardige stoffen.
Wij geloven dat gerichte verzorging de beste versie van de huid toont. Met ingrediënten zoals het BIOGEN PLANT EXTRACT dat de huid niet alleen beschermt en herstelt, maar deze er ook gezond en stralend uit laat zien.
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten