BEAUTY DOCTOR
Schoonheid heeft geen leeftijd.

Schoonheid heeft geen leeftijd, maar enkel  een verzorging.

Werkzaam. Precies. Innovatief.

Ontvang GRATIS een luxueuze DOCTOR BABOR Collagen Booster Cream in een speciaal formaat van 15 ml ter waarde van 28 EUR bij aankop van DOCTOR BABOR producten ter waarde van 75 EUR.


Ervaar de professionele huidverzorging van DOCTOR BABOR - Präzisionskosmetik „Made in Germany“. Met high-performance-recepturen uit geselecteerde werkstoffen zet DOCTOR BABOR nieuwe maatstaven op het gebied van de Cosmeceuticals en inspireert met zichtbare en voelbare resultaten.  De DOCTOR BABOR producten, de „huidexperts voor thuis“, zijn speciaal afgestemd op de individuele behoeften van uw huid.

Collagen Booster Cream

LIFTING CELLULAR Collagen Booster Cream

  • € 95,50
  • 50 ml

SKINOVAGE PX

De intelligente premium systeemverzorging SKINOVAGE PX geeft de huid precies datgene wat ze voor de perfecte verzorging van haar individuele behoeften nodig heeft. De zeer werkzame werkstofformules zijn perfect afgestemd op de verschillende huidbehoeften; ze herstellen natuurlijke tekorten van de huid en reactiveren huideigen mechanismen opnieuw. Het SKINOVAGE PX verzorgingssysteem voorkomt op effectieve wijze de door licht en milieu veroorzaakte huidveroudering en garandeert zo een jeugdig frisse uitstraling en een duurzaam geoptimaliseerd, gelijkmatig huidbeeld.