NIEUW! DOCTOR BABOR
NEURO SENSITIVE CELLULAR

Stress, luchtverontreiniging alsmede hoge uv-stralingen verzwakken het natuurlijke immuunsysteem en brengen de huid uit evenwicht. Is deze balans eenmaal verstoord, dan kan het leiden tot een gevoelige en extreem droge huid – tot aan neurodermitis of psoriasis.
Deze kringloop kan alleen door een nauwkeurige verzorging worden onderbroken. DOCTOR BABOR desensibiliseert met NEURO SENSITIVE een extreem droge en zeer gevoelige huid.


Probleemoplosser gezichtsverzorging

De specialisten bij een extreem droge huid.


De Intensive Calming Cream en intensive Calming Cream Rich verminderen met werkstoffen zoals microzilver en gamma-linoleenzuur de duidelijk aanwezige kenmerken van een extreem droge huid.
Het resultaat: onaangename jeuk wordt verminderd, roodkleuringen en irritaties worden gereduceerd en een onaangenaam gespannen gevoel neemt af.

Probleemoplosser gezichtsverzorging

Probleemoplosser speciale verzorging

Activeert het weerstandsvermogen van de gevoelige huid.


De vetherstellende reinigingsmelk Intensive Calming Cleanser stabiliseert de lipidenmantel en vermindert het gespannen gevoel van de huid. Het Microsilver Concentrate is een intensief, verzorgend concentraat voor het gezicht met antimicrobiële werking. Microzilver beschermt de huid tegen indringende bacteriën en andere micro-organismen.
Het resultaat: de huid herstelt sneller en haar weerstandsvermogen wordt gesterkt. Ze ziet er duidelijk gekalmeerd en evenwichtig uit.

Probleemoplosser speciale verzorging

Brengt de huid weer in evenwicht


Het samenspel van de nauwkeurig op elkaar afgestemde werkstoffen maakt het mogelijk, de prikkel-reactie-kringloop van een extreem droge en zeer gevoelige huid duurzaam te onderbreken. Neuroxyl versnelt de huidregeneratie met bijna 30% tegenover een onbehandelde huid.* Zodoende kan al 72 uur na het gebruik een toename van de huiddikte met 10% worden waargenomen.** De huidbarrière wordt zodoende significant en duurzaam geregenereerd. De huid krijgt haar weerstandsvermogen terug. Neuro Sensitive Cellular ondersteunt de huid ook tijdens de symptoomvrije periode bij neurodermitis en psoriasis (schubziekte).

* Bron: In Vivo Test by © BCS 2010
** Bron: Ex Vivo Test by © BCS 2010

Vanuit het oogpunt van een dermatoloog: absoluut opmerkelijk en doelmatig!


De verdraagzaamheid van het product NEURO SENSITIVE spreekt voor zich, zodat ik de producten zelfs aan mijn patiënten met neurodermitis tijdens de symptoomvrije periode adviseer.
Ook werd er rekening gehouden met de eisen die ik als dermatoloog aan een huidverzorgingslijn stel, zoals vrij van conserveringsmiddelen, parabenen, minerale oliën, geurstoffen en synthetische kleurstoffen.

Priv. Doz. Dr. med. Daniela Höller-Obrigkeit
Kliniek voor dermatologie / Aken

Nu ontdekken >